Στην Ελλάδα βρίσκεται η Λότι Μος (Lottie Moss), όπου περνάει μέρος των διακοπών της παρέα με φίλους της. Η κατά 24 χρόνια μικρότερη ετεροθαλής αδερφή του super model Κέιτ Μος επέλεξε ως πρώτο σταθμό τη Μύκονο, την οποία επισκέπτεται τα τελευταία χρόνια, και λίγες μέρες μετά την είδαμε στην Ίο.

Οι προκλητικές εμφανίσεις
 

Οι προκλητικές εμφανίσεις της δεν πέρασαν απαρατήρητες καθώς η Λότι διαθέτει άψογα προσόντα τα οποία προβάλλει σε κάθε ευκαιρία. Αφού χόρεψε και προσέλκυσε όλα τα βλέμματα πάνω της σε γνωστό club της Μυκόνου, πήγε να αναστατώσει και την Ίο.



Το 23χρονο μοντέλο επέλεξε για τη διαμονή της ένα ξενοδοχείο με 30 σουίτες σκαλισμένο σε φυσικό βράχο, περιτριγυρισμένο από χρυσαφένιες παραλίες. Η Λότι Μος μέσα από τις φωτογραφίες της αποκάλυψε πως διαμένει στην «Afterglow Cave Pond Σουίτα», η οποία κοστίζει από 1.000 έως 1.200 ευρώ τη βραδιά κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου.



Η Charlotte Moss ή Lottie Moss (όπως είναι το καλλιτεχνικό της) και η Κέιτ Μος έχουν τον ίδιο πατέρα, με την 23χρονη Λότι να έρχεται στον κόσμο το 1998, όταν η Κέιτ είχε ήδη διαγράψει τη δική της καριέρα στο χώρο της μόδας. Η μικρή Μος μεγάλωσε βλέποντας τις πασαρέλες και τις φωτογραφίσεις της αδερφής της και ασχολήθηκε κι εκείνη με τη μόδα. Το μεγάλο «μπαμ» το έκανε όταν δήλωσε pansexual μέσω ενός instagramικού Q&A με τους followers της.

«Είμαι pansexual, οπότε δεν με πειράζει… το οποιοδήποτε φύλο», απάντησε σε ερώτηση για το αν θα έβγαινε ποτέ με κορίτσι, ενώ συνέχισε λέγοντας πως «αλλάζει σχεδόν κάθε μέρα, επίσης. Εξαρτάται από τον ποιον γνωρίζω». Η Λότι φωτογραφίζεται σχεδόν γυμνή, διασκεδάζει, ξενυχτά και προκαλεί συχνά, κάτι που φέρνει σε αμηχανία την αδερφή της, ωστόσο είναι αποφασισμένη να ζήσει τη ζωή της όπως εκείνη θέλει και στοχεύει ψηλά, αφού πάντα είχε ως πρότυπο τη μεγαλύτερη αδερφή της.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time