Από την όμορφη Θεσσαλονίκη καλημέρισε η Ιωάννα Τούνη την Κατερίνα Καινούργιου και τους τηλεθεατές του OPEN μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής «Ευτυχείτε».

Εκεί η εντυπωσιακή επιχειρηματίας άνοιξε τον νέο της χώρο και θέλησε να μας τον δείξει σε ζωντανή μετάδοση.

Κάτι, όμως, που υπήρχε στην βιτρίνα του νέου μαγαζιού τράβηξε την προσοχή τόσο της παρουσιάστριας όσο και του τηλεοπτικού κοινού.

«Εσύ είσαι η μία κούκλα στη βιτρίνα. Σας έκαναν κούκλες. Καλά, είναι φανταστικό» πρόσεξε η Κατερίνα Καινούργιου. «Ναι, είμαι εγώ και η κολλητή μου η Στέλλα που έχουμε φτιάξει αυτό το μαγαζί» αποκρίθηκε, αμέσως, η Ιωάννα Τούνη.

Η Κατερίνα Καινούργιου, μάλιστα αποκάλυψε στον αέρα ότι η Ιωάννα Τούνη έχει δεχτεί κρούση να βρίσκεται στο νέο J2US, ενώ η παρουσιάστρια της έκανε και δεύτερη τηλεοπτική πρόταση να βγαίνει κάθε εβδομάδα με ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή της να δίνει στιλιστικές ιδέες στις γυναίκες τηλεθεάτριες!

Βέβαια, η Κατερίνα Καινούργιου δεν θα μπορούσε να μη ρωτήσει την Ιωάννα Τούνη και για την προσωπική της ζωή καθώς το τελευταίο διάστημα φημολογείται ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Όταν μπει δακτυλίδι θα το μάθετε» αρκέστηκε να σχολιάσει η Ιωάννα Τούνη, χωρίς ωστόσο να διαψεύδει τις φήμες για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Απολαύστε την Ιωάννα Τούνη και την κούκλα της στη βιτρίνα στο βίντεο που ακολουθεί: