Ανατρέπονται τα σχέδια όσων προγραμμάτιζαν νυχτερινή έξοδο για το επόμενο τριήμερο στο κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΥΤΟΝ το κέντρο θα παραμείνει προσωρινά κλειστό, λόγω των νέων μέτρων που αποφασίστηκαν από την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κοροναϊού.

Έτσι, το ραντεβού δίνεται για την επόμενη εβδομάδα, που θα έχει διευκρινιστεί ο τρόπος που θα μπορεί να λειτουργήσει. Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Βέρτης, που έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη Παρασκευή, έχει ταχθεί υπέρ των εμβολιασμών και μάλιστα έχει δηλώσει -όπως και ο Πάνος Κιάμος- ότι το μαγαζί του θέλει να λειτουργεί μόνο με εμβολιασμένους ή προσφάτως νοσήσαντες.

View this post on Instagram

A post shared by Nikos Vertis (@nvertis)


Η ανακοίνωση του κέντρου 

Μετά από την πολύ όμορφη έναρξη μας και το πρώτο δυναμικό τριήμερο που διανύσαμε βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε πως για το επερχόμενο τριήμερο το YTON the music show δεν θα λειτουργήσει, προσπαθώντας να σεβαστεί τα μέτρα, όσο το δυνατόν αυτό είναι εφικτό, σε αυτή την αλλοπρόσαλλη εποχή που ζούμε.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση ούτε την κυβέρνηση ούτε την υγεία κανενός, αφού το ΥΤΟΝ χαρακτηρίζεται για την σοβαρότητα του ως χώρος αναψυχής. Ο τρόπος που είναι δομημένοι οι κανονισμοί για αυτές τις ημέρες, όμως, εν τέλει δεν καθιστούν βιώσιμη την λειτουργία του καταστήματος, γι’ αυτό και θα δοκιμάσουμε την επόμενη εβδομάδα, που θα αλλάξουν οι κανονισμοί και θα επιτραπεί κατά 60% σχεδόν τής χωρητικότητας των καταστημάτων όπως μαθαίνουμε, έστω μόνο με εμβολιασμένους ή και προσφάτως νοσήσαντες.

Μας θλίβει πολύ το γεγονός ότι η ζήτηση στα τηλεφωνικά μας κέντρα μετρά χιλιάδες κρατήσεις κι εμείς αναγκαζόμαστε κατά κάποιον τρόπο να κλείσουμε την επιχείρηση μας που απασχολεί προσωπικό άνω των 200 ατόμων. Δεν ξέρουμε πραγματικά πώς να αντιμετωπίσουμε όλο αυτό που συμβαίνει και δεν έχουμε το δικαίωμα να σας κατευθύνουμε στο τι πρέπει να κάνετε στη ζωή σας καθώς είναι δικαίωμα του καθενός…

Ήταν συγκινητική η ενέργεια και η αύρα σας αυτές τις ημέρες που επαναλειτουργήσαμε, είδαμε και νιώσαμε την μεγάλη ανάγκη όλων μας στην ψυχαγωγία και στην ανθρώπινη επαφή… Και επειδή πολλοί μας ρωτάτε καθημερινά, σας λέμε πως ναι εμείς εμβολιαζόμαστε, διότι θέλουμε να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα και σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε ελπίζουμε πολύ σύντομα κι εσείς.