Στον Γρηγόρη Πετράκο μετά τις «ψεκασμένες» αναρτήσεις του τελευταίου περί εμβολιασμού και covid-free νυχτερινών κέντρων απάντησε ο Θάνος Καλλίρης.

Τη δική του απάντηση στον Γρηγόρη Πετράκο έδωσε ο Θάνος Καλλίρης, ο οποίος σε συνέντευξή του στο «Πρωινό» αναφέρθηκε στις τελευταίες αναρτήσεις του συναδέλφου του και τραγουδιστή αναφορικά με την άποψή του περί «διαχωρισμού» των νυχτερινών κέντρων σε covid-free.

Μιλώντας στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, ο Θάνος Καλλίρης χαρακτήρισε μειοψηφικές τις αντιδράσεις που προέκυψαν τόσο μετά την ανακοίνωση του Πάνου Κιάμου πως το νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανίζεται θα λειτουργεί μόνο για εμβολιασμένους, όσο και με την επαναλειτουργία του νυχτερινού κέντρου του Νίκου Βέρτη, ο οποίος φαίνεται να ακολουθεί το ίδιο παράδειγμα.

«Οι αντιδράσεις αυτές είναι να 'χαμε να λέμε, είναι μειοψηφικές. Δεν συμφωνώ μαζί με τον Γρηγόρη Πετράκο, κάθετα. Γιατί όλοι ξαφνικά έχουμε άποψη για την επιστήμη, δεν το καταλαβαίνω πραγματικά. Ζούμε εποχές πολύ περίεργες. Είναι ο λόγος του εναντίον του λόγου του, αλλά ουσιαστικά μιλάμε δυο άνθρωποι, εγώ και ο Γρηγόρης Πετράκος, που δεν είμαστε γιατροί. Είναι λυπηρό το ότι μας έχει φέρει σε αντιπαράθεση κάποιους ανθρώπους και κάποιες νοοτροπίες, αυτή η πανδημία. Είμαι ένας άνθρωπος που η ψυχική μου υγεία ταράχτηκε, η οικονομική μου κατάσταση έπαθε μεγάλη ζημιά, έχω περάσει από όλες τις φάσεις της ψυχολογίας, από πολύ πάνω μέχρι πολύ κάτω, από το να αξιοποιήσω τον ελεύθερο χρόνο που μου δίνεται, μέχρι να είμαι στα τάρταρα», δήλωσε μεταξύ άλλων.