Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε την περασμένη Κυριακή ο Γιώργος Καρτελιάς, λίγο πριν αναλάβει τη νέα πρωινή εκπομπή του Star μαζί με την Ελίνα Παπίλα, με την οποία διατηρεί φιλία χρόνων.

Ο παρουσιαστής και η εκλεκτή της καρδιάς του, Ιωάννα Ταπούτη, είναι πολλά χρόνια μαζί, ενώ έχουν αποκτήσει κι έναν γιο.

Το χαρμόσυνο γεγονός γνωστοποίησε μέσω του Instagram της η συνεργάτιδά του, Ελίνα Παπίλα, αναφέροντας επίσης σε βίντεο πως εκείνη τον έπεισε να κάνει το μεγάλο βήμα. Σ’ όλα τα στιγμιότυπα που έχουν αναρτηθεί στα social media, γαμπρός και νύφη λάμπουν από ευτυχία στην πιο σημαντική μέρα της ζωής τους.

gamos

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του Star και η Ελίνα Παπίλα που θα διαδεχθούν την Κατερίνα Καραβάτου στο πρωινό του Star, αποτελούσαν επί τέσσερα χρόνια ένα πετυχημένο ραδιοφωνικό δίδυμο. Μάλιστα, στην τελευταία ραδιοφωνική εκπομπή τους στο Sok fm, οι δύο παρουσιαστές αποχαιρέτησαν τους ακροατές του, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα συγκινητικό.

«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που βοήθησαν, εργάστηκαν, ξύπνησαν, κοιμήθηκαν για εμάς… Αν δεν υπήρχε ο Νίκος και ο Γιώργος Καρτελιάς εγώ θα ήμουν στο σπίτι μου και θα μεγάλωνα άλλα 3-4 παιδιά… Θα κλάψω και εγώ πάλι. Μου έχει φύγει όλη η μάσκαρα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελίνα Παπίλα.