Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν τον Σεπτέμβρη στη μικρή οθόνη με ολοκαίνουργα επεισόδια που αναμένεται να καθηλώσουν ξανά τους τηλεθεατές.

Τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου επεισοδίων της δημοφιλούς σειράς, έχουν ήδη ξεκινήσει και τα νέα επεισόδια θα αναφέρονται στην περίοδο της Χούντας.

Η γνωστή ηθοποιός, Θεοφανία Παπαθωμά, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την επιστροφή της Βιολέτας στο καφενείο και η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι σίγουρα εντυπωσιακή, κυρίως στο χρώμα των μαλλιών.

«Η Βιολέτα επέστρεψε στο καφενείο! Πρώτο γύρισμα Γ’ κύκλος. Κι εις αλλά με υγειά!» έγραψε η Θεοφανία Παπαθωμά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Τι είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της

«Είναι ευτύχημα όταν συμμετέχεις σε ένα σίριαλ που έχει τόσο μεγάλη απήχηση στο κοινό. Είναι επιβράβευση, μια ικανοποίηση ότι προσφέρει στον κόσμο, του κρατά συντροφιά. Εισπράττω όλη αυτή την αγάπη του κόσμου και είμαι πολύ ευχαριστημένη που κρατά και τόσα χρόνια.

Δήλωσα στους σεναριογράφους μας ότι θα παρουσιάσω την τρίτη χρονιά τη Βιολέτα ξανθιά. Ανέλυσα το σκεπτικό μου, όταν ένας άνθρωπος περνά πολλές δυσκολίες, καμιά φορά αλλάζει εντελώς, αφυπνίζεται, παίρνει τη ζωή του αλλιώς. Οι μεγάλες δυσκολίες είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για εξέλιξη.

Το άκουσαν προσεκτικά και περιμένω να δω τι έγραψαν. Δεν έχω πάρει κείμενο ακόμα στα χέρια μου για να σας πω εντυπώσεις και λεπτομέρειες, αλλά φαντάζομαι ότι θα έχουν γράψει κάτι πολύ καλό. Ναι, εγώ έσπειρα τα ζιζάνια… Τώρα είμαι έτοιμη να θερίσω».