Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης βρίσκονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Ελλάδα μαζί με την τριών μηνών κορούλα τους, η οποία πρόκειται να πάρει το όνομα Κατερίνα. Το ερωτευμένο ζευγάρι επέστρεψε στη χώρα μας λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων της παρουσιάστριας, αφού σε μερικές ημέρες ξεκινάει η εκπομπή που θα βρίσκεται μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου στο Mega.

Η Μαρία Ηλιάκη, ούσα ιδιαίτερη χαρούμενη για το νέο επαγγελματικό βήμα της, έχει αρχίσει τις προετοιμασίες μαζί με την ομάδα της. Στα διαλείμματα της δουλειάς, η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται μαζί με τον σύζυγό της και φυσικά την κορούλα της. Σήμερα, οι τρεις τους είχαν μια πολύ ευχάριστη συνάντηση, γεγονός που αποκάλυψε η Μαρία Ηλιάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σύσσωμη η οικογένεια συνάντησε τον γιατρό της παρουσιάστριας, ο οποίος άκουσε το πρώτο καρδιοχτύπι της κόρη τους. «Σήμερα η μικρή μας γνώρισε τον αγαπημένο μας γιατρό, που μαζί του ακούσαμε το πρώτο της καρδιοχτύπι, Γιάννη μου σ’ αγαπάμε πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.