Πολύ σημαντική ήταν η χθεσινή ημέρα για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, καθώς η κόρη τους, Μελίτα – Δήμητρα συμπλήρωσε δύο χρόνια ζωής.

Το ερωτευμένο ζευγάρι διοργάνωσε ένα μικρό οικογενειακό πάρτι γι’ αυτό το ξεχωριστό γεγονός, όμως – όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια – σύντομα θα πραγματοποιηθεί και μια μεγάλη γιορτή με καλεσμένους όλους τους φίλους της μικρής.

Δεδομένου ότι οι προετοιμασίες για τον γάμο τους και τη βάφτιση της κόρης τους είναι πυρετώδεις, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου δεν είχαν τον απαιτούμενο χρόνο για την οργάνωση του πάρτι. Παρ’ όλα αυτά, η Μελίτα – Δήμητρα έσβησε κεράκια, αφού οι γονείς της τής ετοίμασαν μια πολύ εντυπωσιακή τούρτα με τη minnie mouse. 

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου πρόκειται να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα του Σαββάτου 4 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια να βαφτίσουν το κοριτσάκι τους. Μετά από αρκετές αναβολές που πήραν τα δύο μυστήρια λόγω του κορονοϊού, έφτασε η στιγμή που η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου θα γιορτάσουν την αγάπη τους μαζί με τους συγγενείς και τους φίλους τους.

Δες το βίντεο από τα γενέθλια: