Σάλος προκλήθηκε από τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Παράσχος για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού με τα οποία κυκλοφορούν κάποιοι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου.

Σήμερα, σε νέες δηλώσεις του στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα και την εκπομπή Love it, αποκάλυψε ότι έδωσε κατάθεση για όλα όσα αποκάλυψε. «Περίμενα ότι θα προκληθεί κάτι τέτοιο αλλά δεν το έκανα επιτηδευμένα γιατί ήθελα να παιχτεί το πρόσωπό μου στις τηλεοράσεις. Το άκουσα κι αυτό και στενοχωρήθηκα πολύ. Είναι ο λόγος που δεν μίλησα σε άλλους δημοσιογράφους» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Παράσχος.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Επειδή γράφτηκαν πάρα πολλά κακώς κείμενα, πήγα στο τμήμα εσωτερικών υποθέσεων και έκανα την κατάθεσή μου. Τους είπα ότι είμαι στη διάθεσή τους ό,τι ώρα με χρειαστούν. Ήθελα να βοηθήσω να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος και ό,τι ώρα θέλουν, είμαι στη διάθεσή τους».

Ο Γιώργος Παράσχος παραδέχτηκε πως ήθελε με τις δηλώσεις του να βοηθήσει να βρεθούν οι άνθρωποι που είναι στα κυκλώματα με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού.