Η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιόρτασε τα 34α γενέθλιά της στο εστιατόριο «Goya», που διατηρεί ο σύντροφός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος στα νότια προάστια, ο οποίος είχε φροντίσει για όλα. Είχε ετοιμάσει μάλιστα για την αγαπημένη του δύο τούρτες-υπερπαραγωγή.





Η ξανθιά καλλονή μέσα σε ένα εντυπωσιακό φόρεμα με κρόσσια έδειχνε ευτυχισμένη, αφού είχε στο πλευρό της το σύντροφό της, που λατρεύει. Από αυτή την όμορφη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει η μητέρα της παρουσιάστριας, Πόπη Κατσαρά, που δεν σταματούσε στιγμή να την αγκαλιάζει και να την καμαρώνει.

Μάλιστα, η κυρία Πόπη έδειξε να έχει μεγάλη αδυναμία στον Βασίλη και τον αγκάλιαζε συνέχεια. Εκεί ήταν και οι γονείς του Βασίλη, ο γνωστός επιχειρηματίας Βλάσης Σταθοκωστόπουλος με τη γοητευτική σύζυγό του, Ειρήνη, που κράτησαν πιο διακριτική παρουσία, αφού απέφυγαν τα φλας. Φυσικά, η Κωνσταντίνα είχε δίπλα της λαμπερούς προσκεκλημένους φίλους της, ανάμεσά τους η Χριστίνα Παπά, ο PR man Χάρης Σιανίδης, ο «Mr Ok» Νίκος Γεωργιάδης, που συνόδευε τη σύζυγο του Αντώνη Σρόιτερ, η επιχειρηματίας Σούλα Λιάκου και φυσικά η chief content officer του ΣΚΑΪ Άλκηστις Μαραγκουδάκη, που καθόταν παρέα με τη special content superior Πωλίνα Τόλη.





*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time