Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι εδώ και καιρό ερωτευμένος και πια δεν το κρύβει, αφού το δημοσιοποίησε στην κοινή τους έξοδο στο Ηρώδειο, στην Συναυλία που έδωσε ο Σταύρος Ξαρχάκος.

Ο αγαπημένος ηθοποιός είναι πολύ ευτυχισμένος δίπλα στην γοητευτική Ιζαμπέλα Αρβανίτη και έχουν ξεκινήσει τις δημόσιες εμφανίσεις.

Το ζευγάρι που συζεί εδώ και αρκετό καιρό εμφανίστηκε μαζί στη Ηρώδειο για να απολαύσει την συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου.

Ο Απόστολος Γκλέτσος είχε αναφερθεί ανοιχτά στην προσωπική του ζωή πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή «Όλα Γκουντ».

Δείτε ακόμη: Απόστολος Γκλέτσος - Έχει έρθει κάτι καλό στη ζωή μου, είμαι ευτυχισμένος

Τότε είχε πει για τη νέα του σύντροφο: «Είμαι καλά, είμαι με μια γυναίκα. Σκάρτο χρόνο. Είναι εκτός χώρου και είμαστε καλά. Είμαστε σοβαρά, δεν είναι σάχλα».

Στις πρόσφατες δηλώσεις για την προσωπική του ζωή o Απόστολος Γκλέτσος είχε δηλώσει «Έχει έρθει κάτι καλό στη ζωή μου, είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος».



Ποια είναι η Ιζαμπέλα Αρβανίτη

Η ίδια ασχολείται µε τη ναυτιλία ενώ στο παρελθόν υπήρξε ιδιοκτήτρια του Νοσοκομείου Υγεία. Ακόμη, έχει στο ενεργητικό της δύο γάμους και ένα παιδί. Πέρυσι, πήρε διαζύγιο και από τον δεύτερό της σύζυγο και τραγουδιστή, Αργύρη Κούκα.

Στην Ύδρα διατηρεί ένα από τα ωραιότερα σπίτια του νησιού φιλοξενώντας κατά καιρούς γνωστά ονόματα της εγχώριας αλλά και της διεθνούς σόου μπιζ, ανάμεσα τους και η Κέιτ Μος.

Ιδιαίτεροι δεσμοί της και με το Αίγιο όπου διατηρεί σπίτι και επισκέπτεται συχνά. Μάλιστα, το σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο Αίγιο, το οποίο φιλοξενεί 40 παιδιά, είναι δωρεά της κυρίας Αρβανίτη στη μνήμη των γονιών της.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλες τις πληροφορίες: