Ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής 22 Οκτωβρίου ότι μίλησε τηλεφωνικά με τον Λευτέρη Πετρούνια, μετά τις δηλώσεις για το #metoo που προκάλεσαν σάλο.

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής είπε ότι «μίλησα με τον Λευτέρη Πετρούνια πολλή ώρα χθες το βράδυ. Πριν βγει στον Χατζηνικολάου.

Δείτε ακόμη: Λευτέρης Πετρούνιας -Χάλια η Βασιλική Μιλλούση, για την δήλωση Πετρούνια (Βίντεο)

Και μου είπε πως το μεγάλο του λάθος ήταν πως επειδή χθες η Μιλλούση έβλεπε την εκπομπή μας, όταν είπα να καλέσουμε τον Λευτέρη να βγει στον αέρα, έπρεπε εκείνη την ώρα να βγει και να πει συγγνώμη και ότι εννοούσε κάτι άλλο.

Αν έβγαινε εκείνη την ώρα δε θα υπήρχε αυτή η κατακραυγή. Θα ήταν μικρότερη. Για να μην κρεμάμε ανθρώπους. Δε μου αρέσει. Και εγώ το έχω υποστεί».

«Όταν κάνεις μια μακακία δεν είσαι έτοιμος εκείνη την ώρα, μέσα σε ένα λεπτό να πεις συγγνώμη. Θέλει μέσα σου να καταλάβεις, γιατί βάλλεσαι από παντού. Το παιδί κατάλαβε πως είπε βλακεία και το διόρθωσε το βράδυ».

Δείτε ακόμη: Βασιλική Μιλλούση για Πετρούνια -Θέλει μόνο να απομονωθεί - Ήταν λάθος η διατύπωση του (Βίντεο)

Μάλιστα, θα πρέπει να παραδεχθούμε ότι θέλει μεγάλη παλικαριά να ζητήσεις δημόσια συγνώμη, όταν διαπιστώσεις ότι έχεις κάνει λάθος.

Ποια είναι η γνώμη των συναθλητών του όμως για τον Λευτέρη Πετρούνια;

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Πηγή Δεβετζή: Δε χρειάζεται να γίνει "πανδημία" κακοποιήσεων για να μιλήσουμε.