Επίσημη πρεμιέρα χθες της παράστασης «Η παγίδα» στο θέατρο Ζίνα και η κάμερα του «Mega Καλημέρα» ήταν εκεί.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Πρέπει να εμβολιαστούμε και είμαι ευγνώμων στον κόσμο που μας εμπιστεύεται και μπαίνει στα κλειστά θέατρα», δήλωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ενώ ο Γιώργος Κωνσταντίνου παραδέχτηκε ότι «Αν σταματούσα το θέατρο, θα τελείωνα και ο ίδιος».

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στην πανδημία και είπε ότι «Δεν ξέρω πως πέρασε η καραντίνα, η παύση με ανακούφισε λίγο», ενώ ο Γιάννης Ζουγανέλης τόνισε ότι «όταν αρχίσει το θέατρο αρχίζουν όλα».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας κάλεσε τον κόσμο να ξεφοβηθεί και να μπει ξανά στα θέατρα, ενώ μίλησε και για το πώς κυλάει η καθημερινότητά του μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων στη δημοφιλή σειρά The Crown.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Αργύρης Πανταζάρας για την αγάπη και την αφοσίωση, ενώ η Μαριέτα Χρουσαλά και ο σύζυγός της διέσχισαν το φαράγγι της Σαμαριάς και έκαναν βουτιά στον Μπάλο.

Η Κατερίνα Τσάβαλου που συμμετέχει στην παράσταση «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο μίλησε για τη μητρότητα και τα reality. Η ίδια αποκάλυψε ότι κάνει ψυχοθεραπεία, όποτε χρειαστεί.

Κλέλια και η Άννη Πανταζή διοργάνωσαν διπλό baby shower λίγες μόλις εβδομάδες πριν μπουν στο μαιευτήριο για να γεννήσουν.

Για την καθημερινότητά του στα γυρίσματα της σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς» μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Η Ρίτσα Μπιζόγλη βρέθηκε καλεσμένη στο Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε ότι είχε «μείνει» στη γυμναστική, λέγοντας ότι «Έκανα γιόγκα και κατέληξα στο νοσοκομείο».

Ο Γιώργος Χρανιώτης μιλώντας στην εκπομπή «Απλές κουβέντες» αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε φτάσει κοντά σε απόπειρα αυτοκτονίας λόγω ερωτικής απογοήτευσης.

Η Τζοάν μίλησε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. «Στα 15 έπαθα πρόβλημα στην κεντρική όραση», είπε η γνωστή τραγουδίστρια ενώ αποκάλυψε ότι θα ήθελε πολύ να πάει στη Eurovision.

Δείτε στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί: