Στις αποκαλύψεις που έχουν λάβει χώρα τους τελευταίους μήνες σχετικά με περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης στον χώρο του θεάματος αναφέρθηκε η ηθοποιός Νίκη Παλληκαράκη.

«Μου προκαλεί μεγάλη στεναχώρια αυτή η κατάσταση. Μπορεί με κάποιους ανθρώπους εγώ να δούλεψα εξαιρετικά. Νομίζω ότι αν κάποιοι δεν έχουμε να πούμε κάτι ως πρόβλημα, καλό είναι να μη μιλάμε. Εγώ δεν είχα καταλάβει κάτι. Έχω μεγάλη θλίψη και έκπληξη για πολλά πράγματα», είπε μιλώντας στο MEGA.





Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα μεταξύ άλλων και για την επιστροφή της στο θέατρο με την παράσταση «Κι από Σμύρνη, Σαλονίκη».

«Σαν ψέματα μου φαίνεται ότι ξεκινάμε πάλι την παράσταση “Κι από Σμύρνη Σαλονίκη”. Βαθιά συγκίνηση. Μας είχε λείψει τόσο πολύ», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική ανέφερε: «Παρά το ότι έκανα το άλμα από την Ιατρική στην Υποκριτική, ήμουν πολύ τυχερή και δεν έχω κάνει άλλη δουλειά. Την ιατρική την τελείωσα».

Η ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν χρειάστηκε να ανέβει στην σκηνή, ενώ δεν ήταν καλά, αλλά και για την απώλεια του πατέρα της.

«Εκατομμύρια φορές έχω παίξει στη σκηνή, ενώ είχα δυσκολίες. Συμβαίνει σε όλους μας. Ο χαμός του πατέρα μου πριν από 9 μήνες ήταν στην καραντίνα, οπότε το βίωσα αλλιώς. Την απώλεια του πατέρα μου την βίωσα πιο δύσκολα, λόγω της καραντίνας», δήλωσε η ηθοποιός.