Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού «Αγριες μέλισσες» αναμφισβήτητα δεν θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα φυσικά θα παρακολουθήσουμε και στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ANT1, καθώς μια νέα συμμαχία από δύο γυναίκες θα προβληματίσει στην αρχή, αλλά ο λόγος που θα γίνει θα είναι αρκετά σημαντικός για την εξέλιξη της ιστορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «S», Ελένη και Ζωή συμμαχούν για να καταστρέψουν τον Ακύλα! Συγκεκριμένα, θα δούμε την Ελένη και τη Ζωή να ενώνουν δυνάμεις τους προκειμένου να καταστρέψουν τον Ακύλα και να τον κλείσουν για πάντα στη φυλακή.

Η Ελένη, παρά τις προειδοποιήσεις των αδελφών της, του Ζάχου, αλλά και των δικών της ανθρώπων, δεν πτοείται και συνεχίζει να κινείται σε επικίνδυνα μονοπάτια, βάζοντας τη ζωή της σε μεγάλο κίνδυνο. Με κάποιον τρόπο, πάντα ο Ζάχος είναι εκεί για να τη γλυτώνει από τα χειρότερα, όμως για πόσο θα μπορεί και εκείνος να την προστατεύει;

Την ίδια ώρα, ο Ακύλας από τη μια προχωράει το έργο του αεροδρομίου με τον Δούκα και από την άλλη συνεχίζει να υφαίνει τα σατανικά του σχέδια για τις αδερφές Σταμίρη. Αυτήν τη φορά επιστρατεύει και την ίδια του τη γυναίκα. Tην υποχρεώνει να έχει από κοντά την Ελένη και να την κάνει φίλη της, προκειμένου να την εμπιστευτεί, να της λέει τα μυστικά της.

Η Ζωή δέχεται… Ομως, ο Ακύλας δεν αντιλαμβάνεται πως η σύζυγός του έχει άλλα σχέδια για εκείνον. Η Ελένη από το πουθενά βρέθηκε ξαφνικά με δύο ισχυρούς συμμάχους, τον Λευτέρη και τη Ζωή Μεγαρίτη, ακολουθώντας το ρητό πως τον εχθρό πρέπει να τον πολεμάς εκ των έσω.

Τόσο ο γιος του Ακύλα όσο και η γυναίκα του τον μισούν σε τέτοιο βαθμό που θα έκαναν συμφωνία ακόμα και με τον διάβολο προκειμένου να τον διαλύσουν. Η Ζωή πηγαίνει στο σπίτι της Ελένης, η οποία εκπλήσσεται που τη βλέπει εκεί.

Με συνοπτικές διαδικασίες, της λέει το σχέδιο που έχει για να καταστρέψουν τον Ακύλα, ενώ τη διαβεβαιώνει πως θα έχει την αμέριστη συμπαράστασή της σε όλα.