Στην απώλεια του πατέρα της καθώς και το ελληνικό metoo αναφέρθηκε η Νίκη Παλληκαράκη μιλώντας την Πέμπτη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha. Αφορμή η επανάληψη της παράστασης «Από Σμύρνη, Σαλονίκη».

Ειδικότερα, η ηθοποιός τόνισε πως «δεν είναι εύκολο να διαχειριστώ την απώλεια του πατέρα μου. Σε καμία περίπτωση.

Είναι κάτι όμως που δεν ξεχωρίζει κανέναν μας. Πάντα τα λέγαμε με τον πατέρα μου και συγκρούσεις είχαμε. Ας πούμε. η μεγαλύτερη μας σύγκρουση ήταν για το “από που και ως που από επιστήμονας θα καταντήσεις, επιμένω στο ρήμα, θεατρίνα. Το θεωρούσε μεγάλη ντροπή».

«Προσωπικά έχω κρατήσει αποστάσεις από το κίνημα metoo. Κατ’ αρχάς γιατί δεν έχω κάτι εγώ προσωπικά να καταγγείλω. Θα πω όμως το δικό μου το παράπονο καθώς όλο αυτό που λέτε δεν δει να γίνεται πουθενά αλλού κάτι. Δηλαδή πια ο κόσμος θα νομίζει ότι στο θέατρο είναι όλοι οι κανίβαλοι μαζεμένοι και κάτι γίνεται εκεί. Δεν έχει ανοίξει μύτη πουθενά αλλού».

«Τόσα χρόνια στο θέατρο έχω συνεργαστεί σχεδόν με όλους όσους αναφέρθηκαν και νιώθω ότι πρέπει να απολογηθώ κιόλας αν συνεργάστηκα καλά. Ούτε τον δικηγόρο θέλω να κάνω κανενός ούτε και του εαυτού μου όμως».