Η Λάουρα Νάργες είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν βρεθεί το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο, με αφορμή την απόφασή της να αποχωρήσει από την παρουσίαση των backstage του «The Voice».

Εμφανώς ανανεωμένη η παρουσιάστρια μίλησε στην Τίνα Μεσσαροπούλου στο «Happy Day» για τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, για την αντικαταστάτριά της Βάλια Χατζηθεοδώρου, ενώ αποκάλυψε πως με τον σύντροφό της Χρήστο Σαντικάι συζούν.

«Με τον Χρήστο Σαντικάι γνωριστήκαμε μέσα από την παρέα. Συζούμε κανονικά» είπε αρχικά η Λάουρα Νάργες.

«Η αποχώρησή μου από το "The Voice" ήταν ένα σημαντικό βήμα μετά από τόσα χρόνια. Είναι μια απόφαση, με την οποία αισθάνομαι πολύ καλά.

Αυτό που είδα, κατάλαβα και ένιωσα ήταν ότι θέλαμε διαφορετικά πράγματα. Έπρεπε ίσως ο κύκλος αυτός να είχε κλείσει νωρίτερα, δυο χρόνια πριν όταν μου συνέβη αυτό που μου συνέβη και με τον τρόπο που έγινε γιατί τότε ήταν κάτι πολύ απότομο και έντονο.


Ζήτησα περισσότερα χρήματα. Το οικονομικό ήταν ένας λόγος.

Δεν έφυγα για να πάω κάπου αλλού. Έφυγα για να κάνω το επόμενο βήμα, αλλά δε βιάζομαι. Το ρίσκαρα. Είχα κάνει casting για παρουσίαση του "My Style Rocks", που τελικά το παρουσίασε η Στικούδη. Τη Βάλια Χατζηθεοδώρου δε τη γνωρίζω προσωπικά, είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι και πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά» πρόσθεσε η Λάουρα Νάργες.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: