Κακά Κορίτσια
Κακά Κορίτσια Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
katsoulis-roumelitoti-kedriki
Lifestyle

Σάκης Κατσούλης: Παραδέχτηκε ότι είναι ξανά μαζί με την Μαριαλένα

«Τη θέλω για μητέρα των παιδιών μου», τόνισε ο επιχειρηματίας

Ο έρωτας δεν κρύβεται και ο Σάκης Κατσούλης είναι φουλ ερωτευμένος. Μπορεί το προηγούμενο διάστημα να αρνιούνταν ότι είναι ζευγάρι και πάλι με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη ωστόσο φαίνεται πως πλέον αποφάσισε να πει την αλήθεια.

Ποια είναι αυτή; Ότι είναι ξανά μαζί και πως μάλιστα τη βλέπει σοβαρά αφού τη θέλει για μητέρα των παιδιών του.

Ο νικητής του Survivor παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Status και ένα απόσπασμα της είδαμε σήμερα στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Σε αυτήν μιλά για τη σχέση του και αποκαλύπτει πράγματα που θα συζητηθούν

«Το Survivor έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να ξαναέρθουμε κοντά με τη Μαριαλένα. Προσπάθησα πάρα πολύ για να ξαναείμαστε μαζί, από το πρώτο διάστημα. Προσπαθούσα σχεδόν έξι μήνες για να γίνουμε ζευγάρι. Η δεύτερη ευκαιρία νομίζω δόθηκε και από τους δυο. Θα ήθελα η κάθε μέρα να είναι καλύτερη από τη χθεσινή. Αυτό παλεύω σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Έχει περάσει από το μυαλό μου ότι θέλω να είναι η μητέρα των παιδιών μου» είπε.

Όσο για το αν έχει αποκατασταθεί η σχέση του με τη μητέρα της Μαριαλένας, σημείωσε: «Δε μπορώ να μπω στο μυαλό κανενός και δεν θα το κάνω. Δε της κρατάω κακία γιατί είχε το παιδί της στην άλλη άκρη του κόσμου. Όσοι κρίνουν ας βάλουν τον εαυτό τους σε αυτή τη θέση. Όταν έχεις το παιδί σου στην άλλη άκρη του κόσμου μπορείς να πιστεύεις ότι θες».

«Όταν ένας δημοσιογράφος σε προσεγγίζει και σου λέει ότι πρέπει να μιλήσεις για να βελτιώσεις την εικόνα της κόρης σου, δε μπορείς να ξέρεις αν σου λέει αλήθεια. Δεν έχεις την κριτική ικανότητα να το κάνεις, δεν έχει να κάνει με την εξυπνάδα αυτό αλλά με την εμπειρία στην τηλεόραση. Το ίδιο ισχύει και για τον παππού μου» κατέληξε ο ίδιος.