Η Δήμητρα Κωστάκη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την καριέρα της στο μόντελινγκ και για άγνωστες πτυχές της ζωής της.


«Δεν αποδέχομαι τον τίτλο «International Top Model»,  γιατί πρέπει να είσαι γνωστή παγκοσμίως. Είμαι εάν καλό μοντέλο των 90’s», δήλωσε για τον εαυτό του, το εντυπωσιακό μοντέλο της χρυσής δεκαετίας των 90s. 

«Σταμάτησα στα 26 μου το μόντελινγκ, γιατί δεν μου άρεσε άλλο αυτή η δουλειά. Δεν μου άρεσε η απόρριψη που υπήρχε παρότι είχα πέτυχει αρκετά, το κύκλωμα, που έπρεπε να είμαι αρεστή και να τα πηγαίνω καλά με όλους», ανέφερε για την απόφαση της να αποσυρθεί από το χώρο της μόδας.

Η Δήμητρα Κωστάκη μοιράστηκε τα μυστικά που πρέπει να γνωρίζει κάποιος που επιθυμεί να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου σήμερα «Η εξωτερική εμφάνιση είναι το εισιτήριο για να ξεκινήσεις στο μόντελινγκ, αν δεν έχεις προσωπικότητα, δεν κάνεις τίποτα».

Και συνέχισε: «Ο κόσμος που ασχολείται με το μόντελινγκ αγαπάει τη δημοσιότητα, αλλά ένα μοντέλο που είναι πετυχημένο δεν χρειάζεται να είναι σελέμπριτι».

«Ένα μοντέλο που θεωρώ πως είναι συγκλονιστική αλλά δεν την ξέρει κάνεις στην Ελλάδα πάρα την τρομερή της καριέρα, είναι η Ροζάνα Γεωργίου», είπε για το μοντέλο που θαυμάζει.

«Από τις συνεργασίες μου ξεχωρίζω αυτές με τον Valentino, Moschino, Roberto Cavalli, τη συμμετοχή μου στο θέατρο τέχνης Καρόλου Κουν και την εκπομπή «Γάτες», σημείωσε για τις συνεργασίες που έχει κάνει και ξεχωρίζει.