Με αφορμή το ξέσπασμα της Νάταλι Κάκκαβα για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στο Instagram ο σύζυγός της, Γρηγόρης Γκουντάρας, διότι στη φωτογραφία όπου εμβολιάζεται κατά του κοροναϊού δεν φορά μάσκα ούτε εκείνος ούτε η νοσοκόμα, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μιλήσει για τα άσχημα μηνύματα και σχόλια που λαμβάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Super Κατερίνα»:

«Με όλη μου την αγάπη, γιατί ασχολείται; Αν σας πω εγώ τι ακούω κάθε μέρα για όποιο θέμα μπορείτε να φανταστείτε… Αλλά αν κάτσω να απαντήσω σε όλους αυτούς, που δεν είμαι και στα καλύτερά μου, έχω τα δικά μου προβλήματα, θα αρρωστήσω, θα ταβλιαστώ. Μην ασχολείστε» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Θέλετε να σας πω τι σχόλια έχω κάθε μέρα στο Twitter; Στο Instagram; Ότι σε παράτησε γιατί είσα γριά και δεν μπορείς να κάνεις παιδιά, σε άφησε και τώρα δεν θα μπορείς να κάνεις παιδιά, σε χώρισε γιατί έχει άλλη. Είναι τόσα τα προσβλητικά σχόλια που δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά, που τα διαβάζεις και στεναχωριέσαι και λες για ποιον λόγο υπάρχει τόση τοξικότητα; Τι έχω κάνει; Δεν είναι καλά ο κόσμος, αυτοί που μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία έχουν πρόβλημα».