Απαντήσεις για τη φημολογούμενη κόντρα του με τον Νίκο Μουτσινά, έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός ηθοποιός παρουσιαστής βρέθηκε στην ΕΡΤ, καλεσμένος στο Στούντιο 4.

«Δεν έχω προσωπικό με κανένα, δεν μου έχει κάνει απολύτως τίποτα αυτός ο άνθρωπος. Θα ήταν ψέμα να πω κάτι τέτοιο. Το ότι μπορεί να στενοχώρησε κάποιον δικό μου, μπορεί να έγινε, αλλά μετά τα βρήκανε, τα έλυσαν και είναι πλέον αγαπημένοι», δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Να θυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Καπουτζίδης εξέφρασε ανοιχτά την δυσαρέσκειά του για τον γνωστό παρουσιαστή ο οποίος καθημερινά κρίνει στην εκπομπή του, τις ενδυματολογικές εμφανίσεις ανθρώπων και συναδέρφων του από την επαρχία

«Δεν είδα τις αντιδράσεις αυτού που είπα. Είδα όμως τις δηλώσεις της κυρίας αυτής και χάρηκα, γιατί η κυρία Μανασίδου είπε πως ένιωσε θιγμένη και προσβεβλημένη. Ήταν πολύ άγριο όλο αυτό. Το θεωρώ πολύ σημαντικό. Δεν θα την ξανακοροϊδέψει κάποιος. Είμαι σε μία εποχή που έχω την ελευθερία της γνώμης μου, την κατέκτησα, πήρα τα ρίσκα μου, έδωσα μία μάχη να λέω την άποψή μου, ή μάλλον αυτά που πιστεύω», είπε στο Στούντιο 4 ο Γιώργος Καπουτζίδης.