Στο πλατό της εκπομπής Love It βρέθηκε ο Ιάσονας Μανδηλάς, μια μέρα μετά την προβολή της συνέντευξή του στην εκπομπή του ΣΚΑΙ στην οποία παραδέχτηκε ανοιχτά πως είναι ομοφυλόφιλος.

Ο 29χρονος τραγουδιστής συζητώντας για τις πρώτες αντιδράσεις μετά τη συνέντευξή του, ανέφερε: «Όταν για τόσα χρόνια κρύβουμε κομμάτια του εαυτού μας, νιώθουμε τόσο εγκλωβισμένοι  και λίγο λίγο όλα αυτά, μας ανοίγουν μια πληγή μέσα μας», είπε αρχικά ο  Ιάσονας Μανδηλάς.

Και πρόσθεσε: «Μετά την αποκάλυψή μου έχω μια ένταση, λίγο τρακ, θέλω όντως να βοηθήσω κι άλλους που βρέθηκαν στην ίδια θέση, νιώθω την ευθύνη να το κάνω. Στη δική μου ζωή δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι, επαγγελματικά και προσωπικά γιατί οι δικοί μου το ξέρανε και με αγαπάνε, με αποδέχονται ακριβώς για αυτό που είμαι».

«Η συγκάτοικός μου αλλά και η σχέση μου, ήξεραν ότι έδωσα τη συνέντευξη. Η οικογένειά μου το έμαθε αφού την έδωσα. Υπήρχε μια σιωπή στο τηλεφώνημα , αλλά μετά μου είπαν: “Τέλεια θέλω να πάμε να το γιορτάσουμε και να πάμε να φάμε όλοι μαζί”» είπε ο Ιάσονας Μανδηλάς.