Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε στο «Πάμε Δανάη η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της, τη συνεργασία της με τον Σταμάτη Κραουνάκη αλλά και για τον σύζυγό της.

«Είμαι σε μία φάση αρκετά δημιουργική. Ετοιμάζω μια δισκογραφική δουλειά, που για μένα είναι πολύ σημαντική. Επίσης, ξεκίνησα τις εμφανίσεις μου, οπότε αισθάνομαι ότι τα πράγματα ξαναλειτουργούν», είπε για τον επερχόμενο δίσκο της και πρόσθεσε:

«Αισθάνομαι ότι σαν άνθρωπος είμαι καλύτερη εκδοχή απ’ όταν ξεκίνησα. Ελπίζω και σαν επαγγελματίας. Μου λείπουν πράγματα από το παρελθόν. Όταν ξεκινούσα είχα άγνοια κινδύνου. Έπαιρνα πιο άμεσα αποφάσεις, δεν φοβόμουν. Το άγχος έχει προστεθεί, οι ανασφάλειες έχουν μετακινηθεί σε άλλα σημεία. Τότε είχα την ανασφάλεια της αποδοχής. Τώρα έχουν εμβαθύνει όλα».


«Τη γνώμη τη σέβομαι, τα σχόλια όχι»

«Εγκλωβίζομαι από το κεφάλι μου αλλά ο χαρακτήρας μου και η ψυχή μου με οδηγούν στο να πάρω τελικά το ρίσκο», παραδέχτηκε.

Στη συνέχεια, σημείωσε: «Παλαιότερα έλεγα τις απόψεις μου. Τώρα κρατιέμαι συνειδητά γιατί έχει αρχίσει να μπερδεύεται η θέση των ανθρώπων με τα σχόλια. Τη γνώμη τη σέβομαι, τα σχόλια όχι. Είναι πολύ εύκολο να απέχεις από τη ζωή και να σχολιάζεις τη ζωή. Εκτιμώ τους ανθρώπους που είναι ενεργοί, με τα λάθη τους και ας διαφωνώ».

«Είμαι ευαίσθητη. Συγκινούμαι από ανθρώπινες συμπεριφορές», τόνισε.


«Η ζωή με παρασύρει»

Σε ερώτηση αν έχει κάνει θυσίες για την καριέρα της, απάντησε: «Δεν μπορώ να ονομάσω θυσίες ό,τι έχω κάνει για το τραγούδι. Ό,τι κάνω το κάνω με μεγάλη χαρά. Θα ήθελα να είμαι πιο συνεπής. Δεν φροντίζω τόσο τη φωνή μου. Η ζωή με παρασύρει».

Για τη συνεργασία της με τον Σταμάτη Κραουνάκη, αποκάλυψε: «Είμαι ευτυχισμένη με τη συνεργασία μας. Όταν έγινε η επαφή και είπαμε ότι θα ξεκινήσει αυτή η δουλειά φοβήθηκα γιατί ο Σταμάτης είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και σέβομαι και σε τέτοιες περιπτώσεις από ντροπή κλείνομαι. Είμαι χαρούμενη από το αποτέλεσμα. Τα τραγούδια μιλάνε για μένα τα περισσότερα και τα άλλα είναι πλευρές του εαυτού μου που έχει ανακαλύψει ο Σταμάτης».


«Έχω έναν άνθρωπο στη ζωή μου που προχωρώ με κοινή κατεύθυνση», είπε επίσης για τον σύζυγό της.