Μια ήρεμη οικογενειακή βόλτα θέλησε να απολαύσει η Χριστίνα Κοντοβά με τον σύντροφό της Τζώνυ Καλημέρη, τον πατέρα της Δημήτρη και τη μικρή Ada το πρωί της Δευτέρας.

Η γνωστή σχεδιάστρια που πέρασε πάνω από έναν χρόνο στην Ουγκάντα προκειμένου να μπορέσει να ολοκληρώσει όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες για τη ολοκλήρωση της υιοθεσίας της μικρούλας Ada, έχει επιστρέψει εδώ και λίγο καιρό στη χώρα μας και απολαμβάνει το νέο κεφάλαιο που έχει ανοίξει στη ζωή της.

Σύμμαχό της σε όλη αυτό το ταξίδι, η  Χριστίνα Κοντοβά είχε τον σύντροφό της Χριστίνα Κοντοβά  που ταξίδεψε αρκετές φορές στην Ουγκάντα για να την επισκεφθεί και να γνωρίσει από κοντά το μικρό κορίτσι με το οποίο έχει καταφέρει να αναπτύξει μια εξαιρετική σχέση. Την ίδια εξαιρετική σχέση με την Ada έχει αναπτύξει και ο πατέρας της γνωστής σχεδιάστριας. 

Όπως θα δε;ite και στις φωτογραφίες που ακολουθούν όλοι μαζί σε αρκετά καλή διάθεση απόλαυσαν μια όμορφη βόλτα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου με την μικρή Ada να απολαμβάνει τα παιχνίδια με το ποδήλατό της.

763348
763349
763338
763336
763341