Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χρήστος Κιούσης σχολίασε τον προχθεσινό αριθμό ρεκόρ κρουσμάτων που ξεπέρασαν τις 21.000, όπως ανακοινώθηκε.

Έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Κιούσης στο Twitter: «Όταν έλεγε για το ''τελευταίο μίλι'' μήπως εννοούσε ''το πράσινο μίλι;''. 21.657 #κρούσματα».


Αυτό για το «τελευταίο μίλι» ήταν μια αναφορά σε μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σχεδόν ένα χρόνο πριν, όταν στις 9 Φεβρουαρίου 2021 ο πρωθυπουργός είχε γράψει σε μήνυμά του στο Twitter για τα τότε μέτρα που μόλις είχαν ληφθεί, ότι είναι «το τελευταίο μίλι προς την ελευθερία».



Σχολιαστής του Τwitter, έγραψε μεταξύ πολλών άλλων που σχολίασαν την εν λόγω ανάρτηση, με μια αναφορά στον Στάθη Παναγιωτόπουλο. «Το 21.657# κρούσματα τι είναι; Τα βίντεο του κολλητού σας στο διαδίκτυο;».


Το σχόλιο αυτό φαίνεται ότι εκνεύρισε τον Χρήστο Κιούση που απάντησε ως εξής: «ο αριθμός αναμονής σου για #ΜΕΘ».


Τα σχόλια έπεσαν βροχή στη συνέχεια, με πολλούς να το εκλαμβάνουν ως κατάρα και με τον Χρήστο Κιούση να επανέρχεται. «Αγαπητοί σχολιαστές. Το παρακάτω δεν είναι ευχή όπως βόλεψε να γράψετε αλλά η ωμή πραγματικότητα του success story: Το Τελευταίο Μίλι. Κατά τα λοιπά γράφω επωνύμως χωρίς να διαθέτω βουλευτική ή άλλη ασυλία! Καλή Πρωτοχρονιά, μείνετε μακριά από τις αχρειάστες ΜΕΘ. Εμβολιαστείτε!».



Και πάλι τα σχόλια δεν κόπασαν, με τους χρήστες του Twitter να σχολιάζουν τόσο το άστοχο σχόλιο με τις ΜΕΘ σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή, αλλά και να επαναλαμβάνουν τα ερωτήματα για το αν γνώριζαν για την άρρωση δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.