Ποδαρικό σε Έλληνες της showbiz έκανε ο κοροναϊός με αρκετούς celebrities να υποδέχονται τη νέα χρονιά με... καραντίνα. 

Έτσι, τραγουδιστές και ηθοποιοί κατέβηκαν από τις μουσικές και θεατρικές σκηνές και να μένουν σπίτι τους με COVID 19.

Ο λαϊκός ερμηνευτής Γιώργος Γιαννιάς, με φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram και απεικονίζει το φαρμακείο του, ενημέρωσε τους θαυμαστές ότι η νέα χρονιά τον βρίσκει στο κρεβάτι να παλεύει με τον ιό.
giannias10

Ο τραγουδιστής που ήταν διπλά εμβολιασμένος, και ευτυχώς αντιμετωπίζει ήπια συμπτώματα, σήμερα είχε προγραμματίσει την τρίτη δόση, αλλά τον πρόλαβε η πανδημία.

«Εμένα θα με βρει παρέα με την «κορώνα» η αλλαγή του χρόνου! Αλλά είμαι σχετικά καλά! Εύχομαι σε όλους υγεία και καλή χρονιά με αγάπη,», ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο Γιώργος Γιαννιάς, μίλησε ζωντανά στο LIVE NEWS για την περιπέτειά του.

«Την περασμένη Πέμπτη το κατάλαβα γιατί είχα κόπωση, έκανα ένα τεστ και βγήκε αχνό-θετικό, αργότερα το επιβεβαίωσα με μοριακό ότι είναι θετικό. Δύο μέρες έχω ήπια συμπτώματα, είχα λίγο πόνο στις κλειδώσεις και κρυάδες. Θα έκανα την 3η δόση και δεν πρόλαβα. Το εμβόλιο δίνει μία ασπίδα παραπάνω για να το περάσει κανείς πιο ήπια», ανέφερε ο λαοφιλής καλλιτέχνης.

Θετικός και ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κόλλησε τη μετάλλαξη όμικρον και αποχαιρέτησε τη χρονιά ξαπλωμένος στο κρεβάτι του.

Με μια τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τις δύο κόρες του, που πλέον τις αποχωρίστηκε αφού βρίσκεται απομονωμένος σε δωμάτιο του σπιτιού του, ο Μίλτος Πασχαλίδης ενημέρωσε ότι νοσεί με κοροναϊό, χωρίς ωστόσο να έχει συμπτώματα.

Ο τραγουδιστής προέτρεψε τους ακολούθους του να αγκαλιάζουν όσο πιο συχνά μπορούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, καθώς η ανθρώπινη επαφή στην εποχή του κόβιντ έχει γίνει πολύτιμη.

Θετική στον κορωνοϊό και η Μπέσσυ Αργυράκη. Η τραγουδίστρια είναι τριπλά εμβολιασμένη και έτσι αντιμετωπίζει ήπια συμπτώματα, ενώ ο σύζυγός της, αν και αρνητικός παρέμεινε στο σπίτι για να τη φροντίσει.

«Καλημέρα και καλή χρονιά αγαπημένα μου! Υγεία, σωματική και ψυχική!! Ο κορονοϊός δε με άφησε ήσυχη κι εμένα.. Εχθές μετά από pcr διαγνώστηκα θετική… Τηλεφωνο καλή χρονιά με τον άνδρα μου..σαλόνι..κρεβατοκάμαρα..Υγρά βιταμίνες και υπομονή!!», ανέφερε η τραγουδίστρια.
bessy

Μαζί με την όλη την οικογένεια της διαγνώστηκε θετική η Ελένη Ασημακοπούλου. Η όμορφη ηθοποιός που το καλοκαίρι είδε την πύρινη λαίλαπα να πλησιάζει το σπίτι της στον Άγιο Στέφανο, αφήνει στην χρόνια που έφυγε μαζί με τα δυσάρεστα και τον κοροναϊό.

«Καλή χρονιά βρε παιδιά! Εύχομαι να είναι το τελευταίο που μας συμβαίνει και το τελευταίο για εσάς που βρίσκεστε στην ίδια κατάσταση με εμάς! Στην εκπνοή του 2021 μας επισκέφθηκε και εμάς ο COVID-19 δυστυχώς…», ανέφερε η Ελένη Ασημακοπούλου.
asimakopoulou__1_

Με κοοναϊό διαγνώστηκε και η τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα, η οποία αντιμετωπίζει ήπια συμπτώματα.

Θετικός και ο Μέσι

«Πλήγμα» για την Παρί Σεν Ζερμέν με το… καλημέρα του νέου έτους.

Με επίσημη ανακοίνωση, οι Παριζιάνοι γνωστοποίησαν πως ο Λιονέλ Μέσι διαγνώστηκε θετικός στον ιό και έτσι ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα χρειαστεί να μείνει εκτός για τουλάχιστον μια εβδομάδα, καθώς έχει ήδη μπει σε καραντίνα και ακολουθεί τα πρωτόκολλα.

Ο 34χρονος σταρ πέρασε τις διακοπές του στην πατρίδα του, όπου έδωσε το «παρών» σε αρκετά… πάρτι, όπως αποκάλυψαν τα Μέσα της χώρας.