Στην Ελλάδα έχει επιστρέψει εδώ και λίγο καιρό η Χριστίνα Κοντοβά με την κορούλα της Ada. Η γνωστή σχεδιάστρια απολαμβάνει την κάθε στιγμή αυτής της νέας ζωής, ενώ η μικρή Ada έχει γνωρίσει όλους τους φίλους και συγγενείς της μαμά της οι οποίοι την έχουν ήδη αγκαλιάσει και αγαπήσει.

Μια από τις φίλες της Χριστίνας Κοντοβά που ήταν δίπλα της σε όλη την προσπάθεια υιοθεσίας, είναι και η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε και στήριξε αυτή την επιλογή της φίλης της. Όσο καιρό δε, η Χριστίνα Κοντοβά  βρισκόταν στην Αφρική, οι δυο γυναίκες επικοινωνούσαν τακτικά και η  Σίσσυ Χρηστίδουδεν έβλεπε την ώρα να γνωρίσει και από κοντά τη μικρή Ada.

Η στιγμή αυτή φαίνεται πως ήρθε, και μάλιστα η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία της με το μικρό κοριτσάκι την οποία συνόδευσε με ένα πολύ γλυκό μήνυμα.

«Ada …και η ζωή μας πια, μια ηλιαχτίδα φωτεινότερη..» έγραψε η  Σίσσυ Χρηστίδου.


Να σου θυμίσουμε ότι η Σίσσυ Χρηστίδου θα είναι η νονά της Ada, όπως είχε δηλώσει παλιότερα στην κάμερα του Love it. «Εδώ και χρόνια λέγαμε με τη Χριστίνα πως αν γίνει ποτέ μητέρα θα το βαφτίσω εγώ. Θα δείτε τι θα γίνει» είχε πει χαρακτηριστικά.