«Η Βασίλισσα των χαλιών» και ο ναύαρχος, σύζυγός της πέρασαν μαζί τον κοροναϊό. Ο λόγος για την Δέσποινα Μοιραράκη και τον Γιάννη Κοντούλη, που κόλλησαν την μετάλλαξη Όμικρον.

Η ίδια μιλάει αποκλειστικά στη Σάσα Σταμάτη για την περιπέτεια που είχαν με την υγείας τους: «Είχαμε εμβολιαστεί 3 φορές και μάλιστα την  3η δόση την είχαμε κάνει πριν από περίπου δυο μήνες.  Κάποια στιγμή ο σύζυγός μου  μου είπε «έχω κρυώσει» , δεν πήγε καν το μυαλό μας στον covid 19, γιατί προσέχαμε πάρα πολύ και δεν βγαίναμε έξω».

Και συμπλήρωσε: «Την επόμενη μέρα αισθάνθηκα και εγώ κρυωμένη και επειδή δίπλα στο μαγαζί είναι ένα εξεταστικό κέντρο κάναμε τεστ και βγήκα εγώ θετική και του είπα: Για να είμαι εγώ είσαι και εσύ. Ήρθε και εκείνος έκανε τεστ ήταν θετικός.  Ο άνδρας μου το πέρασε ελαφριά εγώ όμως επειδή έχω άσμα το πέρασα πιο βαριά αλλά και πάλι ήμουν πολύ τυχερή γιατί είχα κάνει την 3η δόση. Πήραμε και οι δυο αντιβίωση, βιταμίνες και εγώ χρειάστηκε να πάρω και εισπνεόμενα. Καθίσαμε καραντίνα περισσότερο από 12 μέρες για το λόγο ότι θέλαμε να είμαστε να είμαστε εντελώς αρνητικοί».