Ο Στάθης Αγγελόπουλος μίλησε στο «Πρωινό» και, μεταξύ άλλων, έκανε μία δήλωση που έκανε τους παρουσιαστές να δυσανασχετήσουν.

Στην ερώτηση για τον χωρισμό του και τα δικαστήρια αναφορικά με τη διατροφή του παιδιού που ακολούθησαν, ο Στάθης Αγγελόπουλος ήταν αφοπλιστικός.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το δύσκολο διαζύγιό του αλλά και τις μέρες που έμεινε στην εντατική όταν νόσησε με κοροναϊό.

«Ποιος χωρισμός είναι εύκολος; Πολλά δικαστήρια με τη μητέρα του γιου μου, πολλά δικαστήρια. Διατροφές κλπ… Οι περισσότερες αυτό κάνουν, παντρεύονται, μετά κάνουν ένα παιδί και μετά ζητάνε διατροφές».

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Φαίη Σκορδά σχολίασε: «Κι εμένα μου είναι πολύ συμπαθής, αλλά τι να σχολιάσεις… Η διατροφή δίνεται για το παιδί, τώρα εάν εσύ δεν θες, δεν δίνεις».

«Προφανώς, ήταν λάθος η δήλωσή του. Συγγνώμη Στάθη μου αλλά εσύ γίνεσαι γραφικός. Όμως ο άνθρωπος μπορεί να έχει ένα προσωπικό βίωμα, η γενίκευση είναι λανθασμένη σε κάθε περίπτωση» είπε με τη σειρά του ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: