Επιστροφή στην Κανονικότητα
Επιστροφή στην Κανονικότητα Θανάσης Φουσκίδης Δημήτρης Κουνιάς Γιώργος Νόκος
2202_THANOS_MIKROYTSIKOS_ANDREAS_MIKROYTSIKOS_762018-1-scaled
Lifestyle

Ανδρέας Μικρούτσικος: Όταν πέθανε ο αδερφός μου δεν είχα ούτε ένα ευρώ στην τσέπη

Με αφορμή την ενότητα «Ο Ανδρέας θυμάται», ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως όταν επέστρεφε από την εκπομπή που έκανε «Παρέα με τον Ανδρέα» ξεκινούσε και η οικονομική του περιπέτεια.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το πρωί της Πέμπτης μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν.

Με αφορμή την ενότητα «Ο Ανδρέας θυμάται», ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως όταν επέστρεφε από την εκπομπή που έκανε «Παρέα με τον Ανδρέα» ξεκινούσε και η οικονομική του περιπέτεια.

«Τελείωνα από την εκπομπή, πήγαινα σπίτι και ήταν η πόρτα μου όλη θυροκολλημένη από τους πλειστηριασμούς. Κάθε φορά έβλεπα πέντε χαρτιά θυροκολλημένα. Είναι τρομερό το μπάσιμο βίας, πάλι χαρτί και πάλι χαρτί σε σημείο που μου έγινε συνήθεια. Τρελαινόμουν με την ματιά των θυροκολλήσεων στην πόρτα και με το χτύπημα του κουδουνιού», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Και πρόσθεσε: «Χτύπαγε το κουδούνι και με έπιανε ταχυκαρδία! Απίστευτα πράγματα. Ότι είχα και δεν είχα σε διαδικασία κατάσχεσης. Ότι είχα και δεν είχα, ένα ένα εξαφανίζονταν. Ήρθαν κάποιοι να με στηρίξουν αλλά με έκλεψαν. Ήρθαν να με βοηθήσουν και στην ουσία μου έκλεψαν ότι είχα και δεν είχα. Τα πάντα».

«Μόνο ο Θάνος μου είπε πως μαζί θα το περάσουμε, «όσο έχω ένα πιάτο φαϊ, θα έχεις και εσύ». Θυμάμαι πως τον πρώτο μήνα ξεκίνησα με 2.500 ευρώ, λόγω της αρρώστιας του φτάσαμε στα 500 ευρώ και το καλοκαίρι που ο Θάνος είχε διαλυθεί φτάσαμε στα μηδέν ευρώ. Έχω περάσει το καλοκαίρι που πέθανε ο Θάνος χωρίς να έχω ούτε ένα ευρώ στην τσέπη μου», κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.