Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού ήταν καλεσμένοι αυτή την Παρασκευή στο «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων μίλησαν για τη γνωριμία τους αλλά και τον πρώτο καιρό της συγκατοίκησης τους.

«Όταν είσαι με κάποιον δεν μπορούν να σου αρέσουν όλα, το θέμα είναι όχι τι υποχωρήσεις κάνεις αλλά πια να μην τα βλέπεις, να μην ασχολείσαι με αυτά» είπε η Κατερίνα Γερονικολού.

«Η συγκατοίκηση πρέπει να υπάρχει ένας αμοιβαίος συμβιβασμός, δεν είναι “α, εγώ έχω μάθει έτσι”. Προσπαθείς με την καθημερινότητα και την τριβή να φτάσεις σε ένα καλό επίπεδο» δήλωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Το πρώτο τους ραντεβού ήταν σε γύρισμα αποκάλυψε με χιούμορ ο ηθοποιός. «Φφάγαμε στο γύρισμα, στο break. Επειδή ήμασταν γνωστοί, ήδη βρισκόμασταν» εξήγησε.

Η ηθοποιός, με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», στην οποία πρωταγωνιστεί το ζευγάρι, προκάλεσε έκπληξη με όσα είπε για μια… μακάβρια σκηνή του σίριαλ.

«Εγώ που μπήκα στο φέρετρο, ξεκουράστηκα. Ήμουν τόσο κουρασμένη. Να παίζουν οι άλλοι, να λένε τα δικά τους κι εγώ λίγο ηρέμησα. Και να σου πω και κάτι, πόσοι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν αυτό χωρίς να είναι…», είπε η Κατερίνα Γερονικολού και πρόσθεσε: «Το έζησα κι αυτό, check».

Στα αλλεπάλληλα σταυροκοπήματα των παρουσιαστών, η Κατερίνα Γερονικολού απάντησε λέγοντας: «Τα έχω ξεπεράσει αυτά. Πώς λένε όταν πας σε μια κηδεία είναι πολύ κοντά το γέλιο με το δάκρυ; Υπάρχει κι αυτό ότι μπορεί να σε πιάσει νευρικό ξαφνικά σε μια κηδεία, επειδή θες να ζήσεις. Το ξορκίζεις».