Το Instagram της Σοφίας Καρβέλα έχει εξελιχθεί σε ένα από τα hot spot των χρηστών της διάσημης εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης. Η κόρη της Άννας Βίσση είναι η κοπέλα που δε φοβάται να κάνει χιούμορ, να σχολιάσει ακόμα και τον ίδιο της τον εαυτό χωρίς ενδοιασμούς και, φυσικά, αποτελεί τον πόλο έλξης σχολίων της μαμάς της...

Με την τραγουδίστρια να αποτελεί μέχρι σήμερα μία από τις πιο διάσημες και δημοφιλείς παρουσίες της εγχώριας showbiz, οι δημόσιες συνδιαλέξεις με την κόρη της αποτελούν κάτι που ο κόσμος θέλει να δει. Πόσο μάλλον όταν μέσα από αυτές αποκαλύπτονται άγνωστες πληροφορίες για τη ζωή τους, καθώς και όταν εκφράζονται τα ιδιαίτερα συναισθήματα της μίας προς την άλλη. Όπως στην πρόσφατη ανάρτηση της Καρβέλα.

Η ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα για τη ζωή της

Πρόσφατα, η Σοφία Καρβέλα έκανε μία ανάρτηση κάνοντας βόλτα στους παγωμένους δρόμους -πάντοτε με απαράμιλλο στυλ-, ωστόσο στο caption του post μοιράστηκε μία πληροφορία για τη ζωή της που πολλοί δε γνώριζαν. Η κόρη της Άννας Βίσση, όπως είπε, μεγάλωσε στο Λονδίνο!

sofia karvela anna vissi sxolio insta

«Παιδιά, ξέρατε ότι μεγάλωσα στο Λονδίνο. Γι’ αυτό και φυσικά είμαι ενθουσιασμένη που είμαι μέρος του #troytribe #troylondon», έγραψε η  Σοφία Καρβέλα για το βρετανικό brand ρούχων πολυτελείας.

Το σχόλιο της Άννας Βίσση

Η Άννας Βίσση συχνά σχολιάζει στις αναρτήσεις της κόρης της, ειδικά όταν κάποια φωτογραφία της την κινήσει συναισθηματικά λίγο περισσότερο. Κάπως έτσι, βλέποντας την πρόσφατη ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα, η τραγουδίστρια δε δίστασε να σχολιάσει και να εκφράσει την αγάπη της.

sofia karvela anna vissi sxolio insta2

«Μου λείπεις», έγραψε η Άννα Βίσση συμπληρώνοντας το σχόλιο με ένα emoji με καρδούλες.