«Χοντραίνει» η κατάσταση ανάμεσα στον Snik και τον Light. Οι δύο τράπερ είναι γνωστό πως αντιπαθούν ο ένας τον άλλον και δεν μένουν μόνο στα λόγια και την λεκτική αντιπαράθεση. Οι δυο τους πάνε την κόντρα ένα βήμα παραπέρα και από ότι φαίνεται θα λύσουν τις διαφορές τους στο ριγκ.

Σύμφωνα με τα βίντεο που κυκλοφορούν ο ένας καλεί τον άλλο σε αγώνα πυγμαχίας. Το μπαλάκι έριξε πρώτος ο Light ο οποίος αφού έβρισε τον Snik τον κάλεσε να χτυπηθούν στο ριγκ.



Δείτε το βίντεο με το κάλεσμα του Light



Από την άλλη o Snik άργησε να απαντήσει αλλά όταν το έκανε αποδέχτηκε την πρόσκληση προτείνοντας μάλιστα να κοπεί εισιτήριο και το 50% των εσόδων να διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Δείτε το βίντεο με την απάντηση του Snik



«Αρχικά να πω ένα συγνώμη επειδή μας ακολουθούνε και μικρά παιδιά για όλο αυτό το clown fiesta που έγινε εχθές στο Instagram. Σίγουρα δεν θέλω να προμοτάρω την βία μέσω του Instagram μου, αλλά και μερικές φορές η υπομονή έχει τα όριά της. Τώρα για σένα Light, πάμε anytime να βάλουμε γάντια, κανονικά με εισιτήριο να βγάλεις και εσύ τα λεφτά σου αφού έχει βαρέσει η ανεργία κόκκινο και να συμφωνήσουμε και το 50% από τα έσοδα να πάει σε κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό για να βγει και κάτι καλό από όλο αυτό», λέει ο Snik στο βίντεο.



Η απάντηση του Light
Από την μεριά του ο Light απάντησε μέσα από story: «Λοιπόν δέχτηκες να το κάνουμε στο ριγκ, πολύ ωραία. Εμένα αυτό είναι το ψωμοτύρι μου να ξέρεις. Γιατί εκεί που θα σε έδερνα μπροστά σε 20 άτομα και θα με έβλεπαν μόνο 20 άτομα να σου σπάω τα δόντια, τώρα θα με δει όλη η Ελλάδα. Αλλά μην ξεκινήσεις, "να υπογράψουμε συμβόλαια να μην βγει κανένας νοκ άουτ και γίνει ρεζίλι"... Ρεζίλι έχει γίνει ήδη και θα σε κάνω επί 100. Θες το ριγκ; Θα μαζεύεις τα δόντια σου».

H συμφωνία υπό την αιγίδα του ΣΕΠ
Snik και Light συμφώνησαν σύμφωνα με το «ufight.gr» να ανέβουν πάνω στο ριγκ και να λύσουν τις διαφορές του σε επαγγελματικό αγώνα υπό την αιγίδα του ΣΕΠ (Σύλλογος Επαγγελματικής Πυγμαχίας), κανονικά με εισιτήριο και το 50% των εσόδων να πάει σε φιλανθρωπικό σκοπό!

Γιατί Snik και Light είναι σε… πόλεμο
Φαίνεται πως η κόντρα ανάμεσα στον Snik και τον Light έχει παρελθόν. Όλα ξεκίνησαν από ένα Instagram live του Snik όπου δήλωσε ότι ο τράπερ Light αναγνωρίζει τη δεύτερη θέση! Υπονοώντας, δηλαδή, ότι ο ίδιος ο Snik είναι πρώτος και ο Light έρχεται δεύτερος.

«Fans του Light έσπευσαν να ενημερώσουν τον τράπερ για αυτές τις δηλώσεις, στις οποίες απάντησε μέσω Instagram story και είπε πως δεν ασχολείται με άλλους αλλά κάνει focus στο να είναι αυτός καλύτερος. Αυτό φαίνεται να εξόργισε τον Snik, ο οποίος μάλλον περίμενε μια απάντηση και έδωσε συνέχεια, μέσω story», περιγράφει η Soula Glamorous.

Φυσικά, αυτό δεν έμεινε χωρίς απάντηση και η κόντρα τους κορυφώθηκε με βίντεο και stories.

Τι ειπώθηκε ανάμεσα στους δύο τράπερ
«Την επόμενη φορά μην με ξαναπιάσεις στο στόμα σου, είσαι γυναικωτός», είπε σε live του στο Instagram o τράπερ Light έξω από το σπίτι του Snik. Ο Light ζήτησε εξηγήσεις μετά από μια δήλωση του Snik που είπε πως «ο Light έχει καταλάβει πως είναι ο δεύτερος τράπερ στην Ελλάδα, πίσω από εμένα». Αυτό δεν το ανέχτηκε ο δεύτερος και πήγε να ζητήσει εξηγήσεις. Αυτό που ακολούθησε ήταν τραμπουκισμοί και χυδαίοι χαρακτηρισμοί εκατέρωθεν.

«Ούτε ραντεβού σου δεν μπορείς να τηρήσεις. Σε περιμένω έξω από το σπίτι σου εδώ και μισή ώρα. Πάνε κοιμήσου και πάρε μου ένα...» είπε ο Light στο Instagram και συνέχισε τους χυδαίους χαρακτηρισμούς. «Αν δεν έρθεις, ξέρεις πολύ καλά τι είσαι. Ήξερες και πριν, αλλά τώρα επιβεβαιώνεσαι», συνέχισε, ενώ από πίσω ακούγονται οι συνοδοί του να γελάνε. «Μην με ξαναπιάσεις στο στόμα σου, γιατί είσαι γυναικωτός, φοράς καλσόν».



Snik: H απάντηση στον Light με stories
O Snik υποστήριξε ότι πήγε στο σημείο συνάντησης αλλά δεν πλησίασε επειδή τον περίμεναν 15 άτομα. «Έχουμε γίνει Τατιάνα», είπε για αυτή την κόντρα που εκτυλίσσεται μέσω Instagram και συνέχισε. «Κανονικά θα έπρεπε να με πληρώνεις, όπως γενικά πληρώνεις όσους είναι δίπλα τους. Πες μου αν θες να έρθω αύριο στ γειτονιά σου. Δεν ήρθες στο location που έλεγες. Ένα τέταρτο σε έψαχνα και ένα τέταρτο ήταν το iphone σου κλειστό».