Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στην σχέση με τον Δάνη Κατρανίδη αλλά και τις καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων σε τι σημείο την οδήγησε η ζήλεια της.

«Ό,τι και να ρωτούσα τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν είναι για τηλεοπτική έκθεση, είναι τελείως ιδιωτικό. Το συναισθηματικό σίγουρα πηγαίνει στους ανθρώπους που έχουν ταλαιπωρηθεί Ο Πέτρος Φιλιππίδης, όταν ήταν μαζί μου στο θέατρο, ήμουν εγώ θιασάρχης. Ένας καταπληκτικός ηθοποιός, άλλο το ένα άλλο το άλλο, αλλά ήμουν εγώ θιασάρχης, έχει σημασία αυτό. Η εξουσία είναι μεγάλο πράγμα, πολύ μεγάλο πράγμα» ανέφερε η ηθοποιός.

Για το πόσο ζήλευε στις σχέσεις της, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου εξομολογήθηκε: «Έχω πέσει πάρα πολύ χαμηλά από τη ζήλεια μου. Μια φορά είχε φύγει ο Δάνης Κατρανίδης από το θέατρο Αλίκη, εκείνος είχε αυτοκίνητο, εγώ δεν είχα και είχα πάρει ένα ταξί. Λες και είναι ηλίθιος ο άλλος και ήμουν από πίσω με το ταξί. Σε κάποιο φανάρι σταματάει, έρχεται, ανοίγει την πόρτα και λέω εγώ ‘Τι θές»; Μου λέει «Εγώ τι θέλω; Εσύ»; Και του λέω «Εγώ περνάω, τυχαία».