Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα το απόγευμα της Δευτέρας.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Πάμε Δανάη μίλησε μεταξύ άλλων για τον χωρισμό τον γωνιών της, για την προσωπική της ζωή, ενώ αποκάλυψε πως της λείπει η συντροφικότητα.

«Έχω τους φίλους μου αλλά μου λείπει η συντροφικότητα. Είμαι γούτσου. Δεν θα έκανα ποτέ μία σχέση από ανάγκη, θα το έκανα από επιλογή. Αλλά με τις φίλες μου που είμαστε όλη μέρα μαζί στο σπίτι. Είμαστε 3 κολλητές και λέμε πως θα παντρευτούμε μεταξύ μας. Η μητέρα μου δεν επεμβαίνει, οπότε δεν μου δίνει συμβουλές. Μου λέει να είσαι καλά όπως θες να είσαι. Ότι και να κάνω ακολουθεί», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Όταν χώρισαν οι γονείς μου δεν μπερδεύτηκα ποτέ γιατί ήξερα από την αρχή ότι ο μπαμπάς μου είναι μπαμπάς μου. Οποιοσδήποτε και να έρθει στη ζωή της μαμάς μου, είτε κολλητός της, είτε σύντροφός της, δεν αλλάζει η θέση του μπαμπά μου. Ο χωρισμός των γονιών μου δεν ήταν τραυματικός γιατί οι σχέσεις μας ήταν καλές και μου είχε περαστεί από την αρχή με ωραίο τρόπο. Μου είχαν πει “εμείς με τον μπαμπά λατρευόμαστε αλλά δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε στο ίδιο σπίτι, αλλά θα έχεις δύο σπίτια, θα διαλέγεις” και μου το πέρασαν ωραία, άρα ούτε στεναχωρήθηκα βαθιά ούτε είναι τραύμα» εξήγησε η Δανάη Μπάρκα.

Όπως είπε κάποια στερεότυπα έσπασαν με την έλευσή της στην τηλεόραση και ότι θα συνεχίσει να κάνει τηλεόραση όσο νιώθει ότι δεν θέλουν να την αλλάξουν.

«Προτιμώ να σκορπάμε χιούμορ και μία αισθητική που μου αρέσει παρά να μπω στη διαδικασία να κρίνω και να κακολογήσω κόσμο».

«Από ένα σημείο και μετά υπήρξε τόσο καλή συνεννόηση με το κανάλι. Όταν άρχισαν να ακούω πράγματα δεν ντράπηκα να ρωτήσω. Πήρα τηλέφωνο και είπα “κύριε Κώστα τι γίνεται;”

Μιλώντας για την περσινή αμφισβήτηση που δέχτηκε είπε: «Στην αρχή ξίνιζα. Έλεγα “θυμάμαι”. Θυμάμαι ποιοι άνθρωποι έχουν πετάξει ξινίλα ή αμφισβήτηση ή σπόντα σε εκπομπές πριν ξεκινήσω.

Έτρεχαν και κάτι δάκρυα τύπου μήπως δεν χωράει το όνειρό μου εκεί. Μετά έπεσε σκληρή δουλειά και πολλή θέληση και κάπως το ξέχναγα. Έκανα υπομονή και καλά έκανα, σε καλό μου βγήκε. Δεν μπαίνω ποτέ να διαβάσω σχόλια. Μπροστά μου το σινάφι ήταν πολύ γλυκό. Πολλοί άνθρωποι που δεν είχα καμία επαφή με βοήθησαν ή μου είπαν μπράβο» είπε και έφερε παράδειγμα τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Για τη φετινή της εκπομπή που πάει καλύτερα πλέον στα νούμερα είπε ότι προστέθηκαν νέοι άνθρωποι και γνωρίζει τι της πάει.

«Η αμφισβήτηση υπήρχε και υπάρχει και είναι ίσως και κινητήριος δύναμη».

Τέλος εξήγησε ότι κάθε Δευτέρα και Τετάρτη λιβανίζει όπως πολλές φορές έχει δείξει στα stories της