Πριν λίγες μέρες, στην επιτυχημένη σειρά «ΗΛΙΟΣ» του ΑΝΤ1, έκανε την εμφάνισή της η μικρή Αζίζα που έχει κλέψει τις καρδιές των πρωταγωνιστών και των τηλεθεατών.

Η τηλεοπτική Αζίζα έχει να καταφέρει να ξεχωρίσει από τα πρώτα κιόλας επεισόδια με το υποκριτικό ταλέντο της, ενώ η συνέχεια του ρόλου της αναμένεται να είναι καθηλωτική.

 


Ποια είναι όμως η Αζίζα; Ο λόγος για την 8χρονη Βάλια Παπαδάκη, η οποία έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές παραγωγές.

ΗΛΙΟΣ: Όσα αξίζει να γνωρίζετε για την Βάλια Παπαδάκη που υποδύεται την μικρή Αζίζα

Η Βάλια Παπαδάκη είναι μέλος του Εθνικού θεάτρου τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ ανήκει στο Matharikou models kids, έχει ασχοληθεί με την ενόργανη, αλλά την κέρδισε ο στίβος.

ΗΛΙΟΣ: Όσα αξίζει να γνωρίζετε για την Βάλια Παπαδάκη που υποδύεται την μικρή Αζίζα

Η Βάλια Παπαδάκη παράλληλα συμμετάσχει στο «Μόλις Χθες» του ΣΚΑΙ όπου υποδύεται την χαμένη Σοφία. Την βλέπουμε στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», ενώ έχει πάρει μέρος στην ταινία «Πίσω από τις θυμωνιές», η οποία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Μεταξύ άλλων έχει εμφανιστεί στη σειρά «Φαμίλια» του ΑΝΤ1, στη σειρά της ΕΡΤ «Βαρδιανός στα σπόρκα», αλλά και στην ταινία «Ευτυχία».