Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Τζούλια Νόβα στο «Mega Καλημέρα».

Το μοντέλο μίλησε για την κόρη της, τον σύζυγό της, αλλά και τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχθεί προκειμένου να παρουσιάσει δική της εκπομπή.

Όπως αποκάλυψε, είναι πολύ ήρεμη και δεν αγχώνεται για αυτό και επέλεξε να γεννήσει στο σπίτι, κάτι που όπως τόνισε θα ξαναέκανε.

«Ο Μιχάλης μέχρι τώρα είναι πάρα πολύ καλός μπαμπάς, ειδικά με τις πάνες που έλεγα "Θεέ μου πως θα το κάνω αυτό;"» δήλωσε αναφορικά με τον σύντροφό της Μιχάλη Βιτζιλαίο.

«Με τον Μιχάλη ταιριάζουμε πάρα πολύ, είναι πολύ δυναμικός, ξέρω πως όταν τον χρειαστώ θα είναι εκεί», συμπλήρωσε, ενώ ανέφερε πως ο ο ίδιος ήταν παρόν στη διαδικασία του τοκετού και «τράβηξε και βίντεο».

Στη συνέχεια είπε πως η ζωή της έγινε πιο παραμυθένια απ’ ό,τι την είχε σκεφτεί.

«Όταν ήμουν έγκυος έλεγα «να κάτσω με την μικρή; Ξεχάστε το...Θα κάνω βόλτες» αποκάλυψε, ενώ τώρα δεν μπορεί να «πάρει τα μάτια της από πάνω της».

Αναφορικά με τον χώρο της τηλεόρασης και την αποχώρησή της από αυτόν, η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κάποιος ήθελε να συνεργαστούμε και είπε για να πάρω εκπομπή πρέπει να βρούμε χορηγό, και να τον εξυπηρετείς κι εκείνος να χορηγεί».

«Μου έχει προτείνει κάποιος να περνάμε καλά και έτσι να πάρω μια εκπομπή. Θύμωσα, χαμούλης έγινε», συμπλήρωσε η Τζούλια Νόβα.

Ολοκληρώνοντας, αποκάλυψε πως έχει δεχθεί εργασιακό bullying και ήταν από τους λόγους που έφυγε.

«Αναγκάστηκα να απαντήσω από ένα σημείο και μετά», κατέληξε το μοντέλο.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: