Καλεσμένη στην εκπομπή Love It βρέθηκε το μεσημέρι της η Φωτεινή Τσακίρη.

Η γνωστή ηθοποιός, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη γνωριμία με τον σύζυγό της, Τάσο Γουσέτη ενώ μίλησε και το κίνημα #metoo και τις καταγγελίες στον χώρο της.

«Πρέπει να σταματήσει το αστείο με το ότι παντρεύτηκα τον μεγαλύτερο θαυμαστή μου. Ο σύζυγός μου ήταν όντως θαυμαστής μου, αλλά φανταστείτε ότι ήταν τόσο θαυμαστής μου, που στο πρώτο ραντεβού δεν με γνώρισε. Εγώ εκείνο το διάστημα είχα αλλάξει τα μαλλιά μου, τα είχα κάνει ξανθά και με κοιτούσε από μακριά, του χαμογελούσα και εγώ αμήχανα, θεωρώντας πως κάπου τον έχω γνωρίσει και κάτι πρέπει να πω και κάποια στιγμή τέλος πάντων πληροφορήθηκε πως είμαι η Φωτεινή», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Σχετικά με το metoo και τις καταγγελίες στον χώρο της υποκριτικής: «Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο από το προφανές. Όλοι μας περιμένουμε την ετυμηγορία. Σίγουρα μας πόνεσε πολύ όλη αυτή η ιστορία και μας πλήγωσε. Δεν έπεσα από τα σύννεφα αλλά δεν ήξερα και την έκταση του πράγματος γιατί δεν μπορείς να ξέρεις τι συμβαίνει όταν δεν ζεις με έναν άνθρωπο», υποστήριξε η Φωτεινή Τσακίρη.