Ο συνήγορος υπεράσπισης του Αλί, Ιωάννης Βλάχος, μίλησε στο «Πρωινό» και απάντησε στον Αλέξη Κούγια και στη δήλωση – πρόθεσή του να πληρώσει τα εισιτήρια του θύματος για να έρθει από το εξωτερικό να καταθέσει στο δικαστήριο για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Λιγνάδης – Αλέξης Κούγιας για τον Αλί: Να του πληρώσουμε τα εισιτήρια να έρθει να καταθέσει (Βίντεο)

«Ο εντολέας μου που είναι θύμα βιασμού και ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας, διότι από τη δική του μήνυση ξεκίνησε να ξετυλίγεται η δικαστική περιπέτεια με τη σύλληψη και την προφυλάκιση του κυρίου Λιγνάδη, διαθέτει εκτός από απέραντη αξιοπιστία, αντίστοιχα απέραντη αξιοπρέπεια. Δεν έχει ανάγκη να ευτελίζει ο συνήγορος υπεράσπισης την προσωπικότητα με τον τρόπο που πολλές φορές αποπειράθηκε στο παρελθόν η πλευρά του κατηγορουμένου να κάνει.

Ο άνθρωπος είναι εδώ και περιμένει να καταθέσει. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται δίπλα μου.

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για το νόημα των λεγομένων του, ειδικά όταν διαθέτει δημόσιο βήμα. Δεν μπορώ να ερμηνεύσω εγώ άλλους ανθρώπους. Αν πρόκειται για μία από τις προσπάθειες να ευτελιστεί η διαδικασία, να διασκεδαστεί η εντύπωση των σκιώτατων εγκλημάτων για τα οποία κατηγορείται ο εντολέας του συναδέλφου μου, τότε δεν είναι σωστός ο τρόπος που προσεγγίζει την τόσο σοβαρή δίκη»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: