Η Θεοδώρα Σιάρκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» αλλά και σε όσα ακούγονταν για εκείνον στον χώρο του θεάτρου.

«Η βόμβα έσκασε πολύ γρήγορα. Ο Πέτρος μπήκε στο νοσοκομείο και αφότου βγήκε από το νοσοκομείο δεν ξαναγύρισε στο γύρισμα. Συνεργάστηκα πολύ αρμονικά μαζί του πέντε μήνες. Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν ξέρω δεν είχα συνεργαστεί με τον κύριο Φιλιππίδη όλα αυτά τα χρόνια στο θέατρο ή την τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια που είχε την εξουσία που είχε και ήταν θιασάρχης και ακούγονταν γι΄αυτόν διάφορα ότι ήταν κακοποιητικός και ότι στη διάρκεια μιας πρόβας μπορεί να προσβάλλει, να γίνει βίαιος, να πετάξει ένα τασάκι, μια καρέκλα ή να μιλήσει προσβλητικά σε κάποιον συνάδελφο. Αυτά τα ξέραμε, ήταν γνωστά στον χώρο, δεν ξέραμε για βιασμούς, πέσαμε από τα σύννεφα» είπε η Θεοδώρα Σιάρκου.

Όσο για τον Γιώργο Κιμούλη με την κόρη του οποίου συνεργάζεται στη θεατρική παράσταση “Παιχνίδια στη σοφίτα” η Θεοδώρα Σιάρχου δήλωσε: «Τον κύριο Κιμούλη, τον θαυμάζω, δεν τον έχω δει τον χαρακτήρα που λένε».