Σε ρόλο έκπληξη φαίνεται πως θα δούμε την Αθηνά Οικονομάκου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε πριν λίγη ώρα μέσα από την εκπομπή «Happy Day» η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου, η ηθοποιός έχει δεχτεί πρόταση για να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του νέου show που ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ «The masked singer».

Τα δικαιώματα του συγκεκριμένου show τα έχει πάρει το κανάλι του Φαλήρου εδώ και δυο χρόνια και όπως όλα δείχνουν, πλέον είναι έτοιμοι να το βγάλουν και στον τηλεοπτικό αέρα με τον Σάκη Ρουβά να αναλαμβάνει χρέη παρουσιαστή.

Μάλιστα, μέχρι στιγμής, τα ονόματα που θεωρούνται σίγουρα για την κριτική επιτροπή είναι αυτό του Νίκου Μουτσινά και του Θοδωρή Μαραντίνη, ενώ τα δυο νέα πρόσωπα που ενδέχεται να συμπληρώσουν την κριτική επιτροπή είναι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η Αθηνά Οικονομάκου.

Η τελευταία έχει παραδεχτεί πολλές φορές ότι έχει δεχτεί προτάσεις προκειμένου να παρουσιάσει μια εκπομπή, ωστόσο καμία δεν ήταν αυτό που θα ήθελε και θα της ταίριαζε. Το “The masked singer” όμως μάλλον είναι πιο κοντά σε αυτά που η Αθηνά Οικονομάκου θέλει, μιας και τα γυρίσματα του show θα είναι μόνο δυο φορές την εβδομάδα, ενώ στην ίδια εκπομπή θα βρίσκεται και ένας από τους καλύτερούς της φίλους, ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: