Η Gigi Hadid ανακοίνωσε μέσω της πλατφόρμας του Instagram πώς θα δωρίσει όλα τα έσοδά της από τον Fashion Month στον οποίο συμμετείχε στα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία, εντάσσοντας έτσι τον εαυτό της στους διάσημους που προσφέρουν βοήθεια ή εναντιώνονται στην εισβολή του Πούτιν στη χώρα.

Συγκεκριμένα, το διεθνούς φήμης μοντέλο σημείωσε πως τα έσοδα που συγκέντρωσε από τις εβδομάδες μόδας που συμμετείχε τον περασμένο μήνα θα τα προσφέρει στους Ουκρανούς που έχουν ανάγκη, ενώ θα εξακολουθήσει να στηρίζει τους Παλαιστίνιους που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση. Μέσα από δύο αναρτήσεις της στο Instagram, στις οποίες βλέπουμε τις καλύτερες εμφανίσεις της στον Fashion Month, το supermodel εξήγησε πως δε θα μείνει αμέτοχη σε όσα γίνονται στον κόσμο.

Δεσμεύομαι να προσφέρω τα έσοδα

«Έχοντας ένα καθορισμένο πρόγραμμα για τον Fashion Month, οι συνάδελφοί μου κι εγώ συχνά παρουσιάζουμε νέες κολεξιόν κατά τη διάρκεια καταστροφικών και τραυματικών στιγμών της ιστορίας. Δεν έχουμε τον έλεγχο του προγράμματός μας, αλλά θα θέλαμε να περπατήσουμε για κάποιον λόγο. Ακολουθώντας τα βήματα της φίλης μου, Mica Argañaraz, δεσμεύομαι να προσφέρω τα έσοδα από τις επιδείξεις για το Φθινόπωρο 2022 σε όσους υποφέρουν από τον πόλεμο στην Ουκρανία, ενώ θα συνεχίσω να στηρίζω εκείνους που βιώνουν το ίδιο στην Παλαιστίνη.

Τα μάτια και οι καρδιές μας πρέπει να είναι ανοιχτά σε κάθε αδικία. Ας αντιμετωπίσουμε ο ένας τον άλλον σαν αδέλφια, ας δούμε πέρα από την πολιτική, πέρα από την φυλή, πέρα από τη θρησκεία. Στο τέλος, το κόστος του πολέμου πληρώνουν οι αθώες ζωές – όχι οι ηγέτες», ανέφερε η Gigi Hadid στο caption των αναρτήσεων.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)