Ο Θάνος Καλλίρης πέρασε το κατώφλι του «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρανούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για το γάμο του με τη Ναταλία Γερμανού.


Η εκρηκτική σχέση με την Ναταλία Γερμανού

«Ήμασταν πεντέμισι χρόνια σκλαβιάς. Όταν τα φτιάξαμε, δεν υπήρχε η showbiz όπως είναι τώρα. Μαθεύτηκε σιγά - σιγά το ειδύλλιο αλλά ήμασταν χρόνια μαζί» ανέφερε ο Θάνος Καλλίρης.

«Όταν γνωριστήκαμε, δεν ασχολιόντουσαν με αυτό. Μην κοιτάς τώρα που είναι η Ναταλία Γερμανού φίρμα, δεν ήταν τότε. Εγώ τη γαλούχησα, στα πόδια μου μεγάλωσε. Μου έχει γράψει πάρα πολλά τραγούδια» είπε με χιούμορ ο Θάνος Καλλίρης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



«Δεν έχασα ποτέ τον εαυτό μου, το λέω με σιγουριά. Βίωσα και γεύτηκα κάθε στιγμή της καριέρας μου και την επιτυχία αλλά και την αποτυχία. Το έζησα όλο πολύ ωραία. Δεν είχα ποτέ αγοραφοβία, ούτε το έπαιζα κάποιος. Γενικά ήμουν πάντα προετοιμασμένος ότι θα πέσει η απήχηση μου. Όταν έχεις τέτοια παρακαταθήκη και ξαφνικά χάνεσαι γιατί τα φώτα στρέφονται κάπου αλλού είναι περίεργο. Δεν ήμουν ευτυχισμένος αλλά είχα προετοιμαστεί να μην είμαι στην κορυφή. Μετά από ένα σημείο και μετά ο κόσμος επέστρεψε στις μουσικές μας. Φαντάσου πιο πολλά live έκανα το 2017 και το 2018 παρά όσο ήμουν στα πάνω μου. Τα ραδιόφωνα με παίζουν…», τόνισε ο Θάνος Καλλίρης.

To tweet αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού που παρακολούθησε τη συνέντευξη του Θάνου Καλλίρη σχολίασε τα όσα είπε με ένα μοναδικό tweet. «Βλέπετε όλοι ότι ο @ThanosKalliris γύριζε video clip για να γνωρίζει μοντέλα και να τρέχει στα νησιά κατά τα άλλα ήμουν ΕΓΩ ζηλιάρα όχι εντάξει δεν πειράζει».