Ο Σπύρος Μπιμπίλας πριν από λίγες ημέρες δήλωσε πως κάθε φορά που θα εμφανίζεται σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή θα ζητά 200 ευρώ για το ταμείο αλληλοβοήθειας των ηθοποιών.

Μετά τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία ήταν η πρώτη που κατέθεσε το ποσό των 200 ευρώ για το ΤΑΣΕΗ, ακολούθησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών το πρωί της Τετάρτης 16/3 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και λίγη ώρα μετά το τέλος της εκπομπής, θέλησε να την ευχαριστήσει την Κατερίνα Καινούργιου. για τη βοήθειά της μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά την αγαπημένη μου φίλη Κατερίνα Καινούργιου γιατί είναι η δεύτερη παρουσιάστρια εκπομπής που καταθέτει ως χορηγία στο λογαριασμό του Τασεη (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών) Τα 200 ευρώ που παρακάλεσα να δίνονται για κάθε φορά που θα δίνουμε πολύτιμο χρόνο και θα ενημερώνουμε εκπομπές για τα συμβαίνοντα στον χώρο μας και όχι για όταν θα παρουσιάζουμε Την εκάστοτε δουλειά μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Σπύρος Μπιμπίλας .