Παρά το γεγονός ότι μετρά μόλις λίγες ημέρες στον «τηλεοπτικό αέρα», τα ταλέντα είναι πολλά και αρκετές φορές έχουμε δει την κριτική επιτροπή να μένει άφωνη με τις ερμηνείες.

Όπως συνέβη το βράδυ της Κυριακής, όταν είδαμε να ανεβαίνει στη σκηνή του X Factor η Λίνα Αλατζίδου, η οποία κατάφερε με την ερμηνεία της να συγκινήσει τους κριτές.

Αρχικά η νεαρή κοπέλα εντυπωσίασε με το παρουσιαστικό της και μάλιστα είδαμε τον Χρήστο Μάστορα να την φλερτάρει και τους υπόλοιπους κριτές να τον πειράζουν, όμως αποδείχτηκε πως η Λίνα Αλατζίδου έχει όλο το πακέτο και τους κατέκτησε όλους με τη φωνή της.

Η 24χρονη επέλεξε να ερμηνεύσει το τραγούδι «Βοσπορίτισσα», που πρώτος είχε δισκογραφήσει ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, με τους κριτές να το απολαμβάνουν.

Μάλιστα, ο Στέλιος Ρόκκος εμφανώς φορτισμένος βούρκωσε με τη Λίνα Αλατζίδου και μόλις ολοκλήρωσε της είπε: «Τι μας έκανες; Μου έσκισες την ψυχή. Μου μύριζαν ποτάμια, βουνά, με ταξίδεψες πολύ. Για την ηλικία σου αυτό που έκανες είναι πολύ σπουδαίο και θέλει πολλή δουλειά, βιώματα».

Όπως ήταν φυσικό, η 24χρονη Λίνα Αλατζίδου πέρασε με τέσσερα «ναι» στα bootcamp.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: