Η γνωστή ηθοποιός και πρώην μοντέλο πριν δυόμισι μήνες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Βασίλη Τσατσάκη.

Κάθε φορά λοιπόν που βρίσκει ελεύθερο χρόνο, μοιράζεται στιγμιότυπά της μέσα από τα social media. Φαίνεται λοιπόν πως η Μάρα Δαρμουσλή επέστρεψε στην αγαπημένη της δραστηριότητα που είναι το κολύμπι.

«Έχω ανεβάσει φωτογραφίες με καλύτερο καιρό, με πιο στιλάτο μαγιό, με καλύτερο κορμί, με πιο εντυπωσιακές παραλίες αλλά πιο ελεύθερη δε νομίζω να ξαναένιωσα ποτέ, γαλήνη, ηρεμία, ανακούφιση, γεμάτη, γειωμένη, συντονισμένη με τη φύση και το υγρό στοιχείο για 10 ολόκληρα λεπτά!» έγραψε η Μάρα Δαρμουσλή στην ανάρτηση που έκανε.


Η Μάρα Δαρμουσλή είναι χειμερινή κολυμβήτρια
Μία από τις αδυναμίες της ηθοποιού και πρώην μοντέλου είναι η θάλασσα. Μάλιστα η Μάρα Δαρμουσλή συνέχιζε κανονικά να κάνει τα μπάνια της στη θάλασσα καθ΄όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.


Η Μάρα Δαρμουσλή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγόρι στις 10 Ιανουαρίου και από τότε πλέει σε πελάγη ευτυχίας που έγινε ξανά μαμά. Υπενθυμίζουμε ότι η Μάρα Δαρμουσλή υπήρξε παντρεμένη με τον αθλητή Παύλο Καπώνη, με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Άγγελο και διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.