Από ένα επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Σμιθ σημαδεύτηκε η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ καθώς ο ηθοποιός, στον οποίο απονεμήθηκε το Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου, χαστούκισε τον παρουσιαστή Κρις Ροκ όταν αυτός έκανε πλάκα με τη γυναίκα του.

Μπορούμε όμως να αναζητήσουμε του επεισοδίου σε ένα οικογενειακό πρόβλημα που έθιξε, έστω και άθελά του, ο Chris Rock.

Η μάχη της γνωστής ηθοποιού με την απώλεια των μαλλιών της αποκαλύφθηκε όταν μίλησε για πρώτη φορά το 2018 και έκτοτε έχει «αγκαλιάσει» της προκλήσεις της νόσου και εμφανίζεται δημόσια για μιλήσει για όσα αντιμετωπίζει και να δώσει κουράγιο στις γυναίκες που βρίσκονται στην ίδια θέση.

«Πολλοί με ρωτούν γιατί φοράω τουρμπάνια.
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μιλήσει γι’ αυτό. Δεν είναι εύκολο, αλλά θα το κάνω. Μια μέρα ήμουν στο ντους και βρέθηκα με μια τούφα μαλλιών στα χέρια μου και ήμουν σε φάση. Θεέ μου, θα μείνω φαλακρή;». Ήταν μια από εκείνες τις φορές στη ζωή μου που κυριολεκτικά έτρεμα από φόβο. Γι’ αυτό έκοψα τα μαλλιά μου και συνεχίζω να τα κόβω», είχε πει τότε

Τον Δεκέμβριο του 2021, με ένα βίντεό της στο Instagram που είχε πάνω από 2 εκατομμύρια views, μίλησε για την αλωπεκία και τη γραμμή που είχε εντοπίσει στο κεφάλι της. «Σε αυτή τη φάση, μπορώ πλέον και γελάω. Ξέρετε όλοι ότι αγωνίζομαι ενάντια στην αλωπεκία. Ξαφνικά, μια μέρα, δείτε αυτή τη γραμμή: Εμφανίστηκε από το πουθενά και θα είναι πιο δύσκολο να την κρύβω. Σκέφτηκα λοιπόν να το μοιραστώ μαζί σας για να μην κάνετε ερωτήσεις», είχε αναφέρει.