Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν τα προηγούμενα 24ωρα οι δηλώσεις της Κιμ Καρντάσιαν στο περιοδικό Variety.

Η διάσημη τηλεπερσόνα, θέλησε να δώσει μία επιχειρηματική συμβουλή στις γυναίκες, η οποία θεωρήθηκε μεγάλο ατόπημα.

Συγκεκριμένα, με αφορμή το νέο τηλεοπτικό ριάλιτι, «The Kardashians», είπε σε συνέντευξή της: «Έχω τις καλύτερες συμβουλές για τις γυναίκες και τις επιχειρήσεις. Σηκώστε τον κ@λο σας και δουλέψτε. Φαίνεται ότι κανείς δεν θέλει να δουλέψει αυτές τις μέρες. Πρέπει να περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους που θέλουν να εργαστούν».


Οι χρήστες των social media έγιναν πυρ και μανία. Σχολίασαν ότι προέρχεται από μία πλούσια οικογένεια και δεν μπορεί να προχωρά σε τέτοιες δηλώσεις.

Η ίδια, σε νέα της συνέντευξη υποστήριξε ότι ίσα είπε παραποιήθηκαν

Το επεισόδιο πρόκειται να προβληθεί στις 6 Απριλίου. Ωστόσο, ένα κομμάτι του κυκλοφόρησε ήδη στα social media.

Η Κιμ Καρντάσιαν φέρεται να απολογείται και να διευκρινίζει ότι «αυτή η δήλωσε βγήκε χωρίς τις ερωτήσεις, αλλά και την υπόλοιπη συζήτηση γύρω από αυτό το θέμα. Το απόσπασμα κυκλοφόρησε έτσι, χωρίς καν να εξηγείται τι ερώτηση μου έκαναν. Αλλά πραγματικά λυπάμαι που παρερμηνεύτηκαν όσα είπα».

Παράλληλα, αποκάλυψε ποια θα ήταν η πραγματική της συμβουλή για τις γυναίκες.

«Η συμβουλή που θα έδινα, είναι πως το να έχεις μία παρουσία στα social media ή να έχεις εμφανιστεί σε ένα ριάλιτι δεν σημαίνει πως θα πετύχεις κατευθείαν. Πρέπει να δουλέψεις πολύ σκληρά για να τα καταφέρεις, ακόμα κι αν φαίνεται εύκολο το να χτίσεις μία πραγματικά επιτυχημένη επιχείρηση μόνο από τα social. Ναι, μπορείς να το κάνεις, αλλά θέλει και πολλή δουλειά», δήλωσε.