Η εκπομπή «Ελένη» έκανε αναδρομή στις αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης και στους μικρούς ήρωες που πρωταγωνιστούν! Τα παιδιά αγαπημένων ελληνικών σειρών μεγάλωσαν και έγιναν ενήλικες, άλλοι συνεχίζοντας στον δρόμο της υποκριτικής και άλλοι ακολουθώντας διαφορετικά μονοπάτια.

Σαν χθες μοιάζει όταν το φυσικό τους ταλέντο και οι αυθόρμητες ατάκες τους γέμιζαν την μικρή μας οθόνη!

Τα παιδιά των ελληνικών σειρών ενηλικιώθηκαν και άλλαξαν αρκετά! Κάποια συνέχισαν να ασχολούνται με την υποκριτική και κάποια άλλα επέλεξαν άλλους δρόμους.

Φίφη – «Ευτυχισμένοι μαζί»: Η 27χρονη πλέον Εύη Δαέλη, συνεχίζει να μαγεύει με τις εμφανίσεις της.

Κορίνα – «Πάτερ ημών»: Η Κορίνα Δαμουλιανού δεν ασχολείται πλέον με την υποκριτική, ασχολείται με τα κοινά.

Μιλτιάδης – «Είσαι το ταίρι μου»: Ο Παναγιώτης Φιλιππαίος ασχολείται με την υποκριτική μόνο στο Tik Tok!

Όλια – «Λένη»: Η Δήμητρα Δουμένη σταμάτησε την υποκριτική και ασχολείται με το κλασικό τραγούδι.

Βάλια και Μανωλάκης – «Καφέ της Χαράς»: Οι δύο πρωταγωνιστές ξανασυναντήθηκαν στην νέα σεζόν του «Καφέ της Χαράς». Η Έφη Ρασιά σπούδασε Νομική ενώ ο Πάρης Σκαρτσωλιάς συνέχισε με νέες τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Μαρία – «Το νησι»: Η Αναστασία Τσιλιμπίου συνεχίζει τις εμφανίσεις της σε σειρές της τηλεόρασης. Συμμετείχε και στην σειρά του MEGA, «Κομάντα και Δράκοι».

Άννα – «Το νησι»: Η Ιφιγένεια Τζόλα πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», στον ρόλο της Βασιλικής.

Παράλληλα στην εκπομπή και την δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούτζου μίλησε και ο Σάββας Σαλίπας, ο μικρός Γιαννάκης από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί».

Ο Σάββας Σαλίπας σήμερα είναι 22 ετών, σπουδάζει ναυτιλιακά ενώ παράλληλα εργάζεται ως διανομέας. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην ξαφνική δημοσιότητα που απέκτησε στην ηλικία των επτά ετών μέσα από τη σειρά, τις στιγμές εκείνης της ηλικίας που στερήθηκε ενώ μίλησε και για το πόσο υποστηρικτικός ήταν ο Γιάννης Μπέζος μαζί του στα γυρίσματα.

«Δύο χρονών γράφτηκα σε ένα πρακτορείο και άρχισα να κάνω φωτογραφίσεις για περιοδικά. Περίπου στα 7 ήρθε το “Ευτυχισμένοι μαζί”» αναφέρει και θυμάται πως στο κάστινγκ ήταν περίπου 1000 παιδιά για κάθε ρόλο…« Εν τέλει τους έκανα εγώ. Θυμάμαι ότι μας βοηθούσε πολύ ο Γιάννης Μπέζος» συμπληρώνει.

Όπως λέει, μετά το σχολείο πήγαινε κατευθείαν στα γυρίσματα και έκανε τα μαθήματά του στα διαλείμματα των σκηνών.

«Κάποια στιγμή δεν ήθελα να παίζω στην τηλεόραση γιατί ντρεπόμουν που έβγαινα έξω και μου μιλούσαν. Έχανα την παιδική μου ηλικία» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τα βιντεάκια του στο Tik Tok είπε: «Είδα ότι στο Tik Tok κάποια άλλα παιδιά που έχουν παίξει σε ελληνικές σειρές ανεβάζουν βίντεο με παλιές σκηνές και είπα “καλή ιδέα”».








Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η ηθοποιός Μαρία Γαλέτα καθώς πριν ένα μήνα περίπου έγινε μανούλα για πρώτη φορά.

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, «Άκρως Οικογενειακόν», μέσα από τον ρόλο της Λίλας, γνωστοποίησε τη χαρμόσυνη είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο από το μαιευτήριο.

Η Μαρία Γαλέτα και ο σύζυγός της, με τον οποίο ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Αύγουστο του 2020, από την ημέρα που υποδέχτηκαν την πριγκίπισσά τους ζουν μοναδικές οικογενειακές στιγμές, ωστόσο, προτιμούν να κρατούν την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.