Δύσκολο ήταν το προηγούμενο χρονικό διάστημα για την Κιάρα Φεράνι και Fedez.

Ο Ιταλός ράπερ, σύζυγος της influencer, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να αφαιρέσει έναν σπάνιο όγκο στο πάγκρεας, με τους θαυμαστές του να αγωνιούν.

Μάλιστα, η αγαπημένη του δεν έλειψε λεπτό από το πλευρό του. Όλα πήγαν κατ΄ευχήν και ο 32χρονος τα κατάφερε.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media.

Δημοσίευσε φωτογραφίες από την παραμονή του στο νοσοκομείο και ανακοίνωσε ότι πλέον έχει επιστρέψει στο σπίτι του.

Παράλληλα, ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό που τον βοήθησε να ξεπεράσει αυτήν την περιπέτεια.

Ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ευχαριστώ σε εσάς που κυριολεκτικά μου σώσατε τη ζωή, που με συνοδεύσατε και με φροντίσατε αυτές τις μέρες που δεν ήταν εύκολες αλλά που από την άλλη μου δώσατε πίσω μια νέα οπτική από την οποία θα αντιμετωπίσω τη ζωή. Ευχαριστώ τον καθηγητή Falconi και όλο το απίστευτο προσωπικό του Ευχαριστώ όλες τις νοσοκόμες και τις νοσοκόμες στον θάλαμο Και σας ευχαριστώ για τη μεγάλη ανθρωπιά και την υποστήριξη που μου δώσατε. Η αγάπη είναι το πιο ισχυρό φάρμακο. Επιστροφή στο σπίτι, πίσω στη ζωή».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FEDEZ (@fedez)
Η Κιάρα Φεράνι στο δικό της ποστ σημείωσε:


«Ήταν δύσκολο, αλλά είμαστε σπίτι. Ευχαριστούμε όλους τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και το προσωπικό που μας κάνουν να νιώθουμε πάντα ασφαλείς και σαν στο σπίτι μας και που μας δίνουν πάντα ελπίδα. Ευχαριστώ τον υπέροχο σύζυγό μου που πάλεψε τόσο σκληρά και ήταν τόσο γενναίος για την οικογένειά μας 🙏🏻 Ευχαριστούμε παιδιά για όλη την αγάπη που νιώθουμε».

.